Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 233 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 528695
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεν διάβασα τις προηγούμενες κριτικές για την κοπέλα την Τζένη..και την πάτησα και εγώ. Δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές αρνητικές με μια φορά αλλά η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη και προσβλητική, αφού μπήκε μέσα και με έκραξε που τόλμησα και πήρα απλό πρόγραμμα, της απάντησα ότι ρώτησα την κυρία εξωωκαι είπε ότι δεν κάνεις ελεύθερο στοματικό, μου απαντάει τι νομίζεις επειδή κανείς ένα ντους φεύγουν και οι βρωμιές, αρρώστιες συνέχισε με ανάλυση ποσους παίρνει την ημέρα και τα σχετικά... μην ακουμπάς μου λέει τίποτα και ξεκινά μια πίτα για ενα λεπτό πάει να ανέβει από πάνω και μου λέει θα πιάσεις ασε με τώρα, ψεύτικες κραυγές σε 2 λεπτά ελα πως θες στα 4 γιατί 10 λεπτά είχες μόνο με το απλό που πήρες στήνεται ξεκιναω και εγώ μετά από λίγο αα δεν τελειώνεις αργείς ελα να στην παίξω να τελειώσεις βγάζει προφυλακτικό βάζει τζελ στα χέρια και παει να ξεκινήσει..άσε της λέω θα φύγω και οτι δεν εχει όρεξη για τίποτα μου κάνει τι νόμιζες έχω βάλει μυαλό δεν είμαι όπως παλιά..λες και την ξέραμε και από χθες... οτι ποιο αγενής έχω δει ας πάει να κάνει τίποτα άλλο αφού δεν της αρέσει..αυτά μακριά μην ξεγελιέστε από την εμφάνιση τατουάζ κτλ που ειναι πολυ καλή από το σαλοναρισμα έπρεπε να φύγω είπε ένα γειά και ούτε μας κοίταξε με τον άλλο στον συναγωνιστή που περιμέναμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2025
Όνομα κοπέλας
Jenny
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
patrick1899klui
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, Thelosexxx και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2025
Φαντάσου πως θα ήτανε πριν βάλει μυαλό το Τζενάκι. Διαβάζουμε και καμιά κριτική μάγκες!!! Για να ενημερώνουμε τον κόσμο γράφουμε!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1