Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 148 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 343975
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σημερινη απογευματινή επίσκεψη κ επιλογή της Μόνικα για μισάωρο πρόγραμμα. Η κοπέλα είναι από Μολδαβία, ψηλή, αδύνατη, με μικρό στήθος αλλά μεγάλες ρώγες (με τις οποίες παίζει διαρκώς κ τρελαίνεται αν τις περιποιηθεις), έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο κ μακριά μαλλιά. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά κ η επικοινωνία μαζί της είναι πολύ εύκολη. Πολύ προσιτή, φιλική, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι με την κοπέλα σου. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι δεν βιάζεται καθόλου (εξάντλησε όλο το χρόνο) κ έχει πολύ καλή διάθεση. Πίπα αργή βασανιστική της τιμημενης Μολδαβικης σχολής..!!από πάνω δεν παίζεται...Οι φωνουλες της και ο τρόπος που κοιτάζει συνέχεια τον εαυτό της στον καθρέφτη και παίζει με το στήθος της είναι ξεσηκωτικες. Πολύ ωραία εμπειρία που θα επαναλάβω κ ίσως σε ωριαίο πρόγραμμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ekkrhktikos, Περπάτημα κάνει καλό, Μήτσος Μπάμπολας και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2025
Τύπε έτσι όπως τα γράφεις μάλλον τα 100€ τα πληρώθηκες εσύ Money MouthMoney Mouth,μας έπεισες,δεν θα περάσουμε.
20 Ιανουαρίου, 2025
@kostakis27 την έχω πάρει κι εγώ τη Μόνικα (και κώλο) και ήταν ίσως το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Γλωσσόφιλα δε νομίζω να δίνει (ούτε εγώ επεδίωξα) αλλά γενικά είναι πολύ ωραίο και υπάκουο καυλάκι. Τουλάχιστον με μένα ήταν απ' τα πιο πετυχημένα ραντεβού. Μόνο το βυζί είναι μικρό και πεσμένο, αλλά έχει προσωπάρα και κωλάρα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2