Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 84 10
Σπύρου Πάτση 40
Hot
Sex Studio
198747
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη στο μαγαζί. Είχε δύο παρουσίες .Καταλίνα ,δεν μου έκανε εντύπωση και Χλόη .Η δεύτερη μου άρεσε και προχώρησα.
Αφού ετοιμάστηκα ήλθε η νεαρά .
Η Χλόη είναι μια νεαρή,1,70 περίπου,με ωραίο πρόσωπο ,μαύρο μακρύ μαλλί, δυαρακι βυζι με pricing, έχει ένα μεγάλο τατού σε μπούτι κωλο.
Γενικά μια ωραία παρουσία .
Δεν μιλά Ελληνικά,κάτι λίγα Αγγλικά.
Την πλησίασα και τη φίλησα μάγουλο και χείλη. Φιλιά κατόπιν συνεννόησης δέχεται μόνο στα χείλη,όχι γλωσσοφιλα.Συνεχισα να την φιλάω , λαιμό και στα βυζιά.
Κατόπιν ανέλαβε αυτή. Κάποια φιλάκια στο στήθος και κατέβηκε για πίπα .
Ξάπλωσα ανάσκελα και η Χλόη επιδόθηκε στο έργο της
Η πίπα της είναι πολύ καλή .Γλύφει τον κορμό ,το κεφαλάκι ,προσπαθεί για dt, το χτυπάει στη γλώσσα και γλύφει @@@@. Επίσης ενώ το ρουφάει σε κοιτάει και αυτό σε εξιταρει περισσότερο .
Μου ζήτησε να μην χύσω στο στόμα της και συνέχισε τα πνευστά. Το κλαρίνο είχε διάρκεια . Μπορεί και να τελείωνα εκεί αλλά με ρώτησε αν θέλω σεξ .
Της ζήτησα .
Μου στήθηκε ωραία και άρχισα να την σφυροκοπω αγά στην αρχή και μετά πιο έντονα.
Αυτή ήταν αρκετά συμμετοχική
Δεν ήθελα και πολυ.Παρεδωσα το υγρό μου πυρ .
Σηκώθηκε μουδωσε ένα μωρομαντηλο να σκουπίστε, φιληθηκαμε και έφυγε.
Η Χλόη έχει το πακέτο (από τις λίγες).
Είναι ωραία και με καλές υπηρεσίες . Άμα την ξαναβρώ θα ξαναπεράσω.
Αυτά ,καλά να περνάτε .
Αφού ετοιμάστηκα ήλθε η νεαρά .
Η Χλόη είναι μια νεαρή,1,70 περίπου,με ωραίο πρόσωπο ,μαύρο μακρύ μαλλί, δυαρακι βυζι με pricing, έχει ένα μεγάλο τατού σε μπούτι κωλο.
Γενικά μια ωραία παρουσία .
Δεν μιλά Ελληνικά,κάτι λίγα Αγγλικά.
Την πλησίασα και τη φίλησα μάγουλο και χείλη. Φιλιά κατόπιν συνεννόησης δέχεται μόνο στα χείλη,όχι γλωσσοφιλα.Συνεχισα να την φιλάω , λαιμό και στα βυζιά.
Κατόπιν ανέλαβε αυτή. Κάποια φιλάκια στο στήθος και κατέβηκε για πίπα .
Ξάπλωσα ανάσκελα και η Χλόη επιδόθηκε στο έργο της
Η πίπα της είναι πολύ καλή .Γλύφει τον κορμό ,το κεφαλάκι ,προσπαθεί για dt, το χτυπάει στη γλώσσα και γλύφει @@@@. Επίσης ενώ το ρουφάει σε κοιτάει και αυτό σε εξιταρει περισσότερο .
Μου ζήτησε να μην χύσω στο στόμα της και συνέχισε τα πνευστά. Το κλαρίνο είχε διάρκεια . Μπορεί και να τελείωνα εκεί αλλά με ρώτησε αν θέλω σεξ .
Της ζήτησα .
Μου στήθηκε ωραία και άρχισα να την σφυροκοπω αγά στην αρχή και μετά πιο έντονα.
Αυτή ήταν αρκετά συμμετοχική
Δεν ήθελα και πολυ.Παρεδωσα το υγρό μου πυρ .
Σηκώθηκε μουδωσε ένα μωρομαντηλο να σκουπίστε, φιληθηκαμε και έφυγε.
Η Χλόη έχει το πακέτο (από τις λίγες).
Είναι ωραία και με καλές υπηρεσίες . Άμα την ξαναβρώ θα ξαναπεράσω.
Αυτά ,καλά να περνάτε .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!