Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 44 10
Sex Studio 114019
Γενική βαθμολογία

3.4
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επίσκεψη στο εν´ λόγο στούντιο σήμερα 11/ 01/ 2025 . Και κάνω το λάθος και μπαίνω με την κοπελιά , λατινική Αμερική, red flag για μένα έδωσα μια ευκαιρία . δίνω 150 € για μια ώρα φουλ πρόγραμμα! η κοπέλα ήταν μη και μη , δεν μπορώ το ένα δεν μπορώ το άλλο, πήγε να κάνει στοματικό στον αέρα , με εκνεύρισε , ντύθηκα βγήκα από το δωμάτιο ζήτησα τα λεφτά μου πίσω , τις άφησα ένα πενηντάρικο χατζιλίκι για μισή πίπα αεριτζίδικη και έφυγα , μπορεί η κοπέλα να δούλευε παρά την θέληση τις , μπορεί να ήταν κουρασμένη , ας βρει εργασία ως σερβιτόρα , δεν κάνουν όλες οι κοπέλες για αυτή την δουλειά , 150€ για μια ώρα είναι πολλά λεφτά . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ , και δεν κάνουν όλες οι κοπέλες . κρίμα δεν ρίχνω το φταίξιμο στην κοπέλα , είναι δύσκολη δουλειά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κέιλυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 black crow, giorgiodelafuentes2, Milfomaniac και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2025
έπαθα τέτοιο ξενέρωμα που ακόμα δεν ηρέμησα ! 150 € για μια ώρα και η κοπελιά να με κοροϊδεύει ????? Ας μου έλεγε δεν κάνει φουλ πρόγραμμα να το σεβαστώ , να δώσω 50€ να την πάρω στα 4 και να φύγω
review reaction 1 Score73
12 Ιανουαρίου, 2025
Καλησπερα φιλε μου οπως τα λες συμφωνω και επαυξανω , μακρια απο λατινες!Money Mouth Εκανες λαθος κατεμε που εδωσες τοσα λεφτα σε στουντιο, αντιθετα θα επαιρνες call girl σε ξενοδοχειο και θα περναγες τελεια με ανεση χρονου!Γερο-μύστης
12 Ιανουαρίου, 2025
Να ξερες πως σε νιώθω ρε φίλε. Τα ίδια έχω περάσει κι εγώ σε στριπ και στούντιο με λατίνες. Δεν πρέπει να δίνουμε φράγκο σε αυτές. Παρασυρόμαστε απο την ομορφιά και την πατάμε.
12 Ιανουαρίου, 2025
Μου κανει εντυπωση που ακουω τα χειροτερα για τις λατινες ,ζωντας στην λατινικη αμερικη για χρονια κι εχοντας πολυ καλες εντυπωσεις απο αυτες
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4