Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 102 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 310264
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Νέος εδώ άρα άριστα το 7. Η ημερομηνία ενδεικτική, δεν θυμάμαι ακριβώς την ημέρα. Απογευματινες καυλες και αφού ψάχνω λίγο βλέπω στο σαιτ τους να δουλεύει αυτή η ξανθιά μιλφαρα ονόματι Αγάπη. Δεν χάνω την ευκαιρία και ξεκινάω με το αμάξι. Εύκολο παρκάρισμα στο δρομάκι κάτω από το στούντιο και ανεβαίνω. Αφού μου δειγματιζει η τσα² την κοπέλα της δίνω το αντίτιμο και περιμένω στο δωμάτιο. Αρκετά καθαρός χώρος για στούντιο.
Περιμένοντας στο δωμάτιο μου έχει γίνει κάγκελο από τις χαρντκορ ταινίες που έπαιζαν στην τηλεόραση και έτσι η αγάπη με βρήκε έτοιμο καυλωμενο. Μπαίνει μέσα ένας ξανθός αγγελος από το ανατολικό μπλοκ γύρω στα 40. Τέλειο κορμί για την ηλικία της, αψεγάδιαστο. Κωλαρα βυζάρα τέλεια επιδερμίδα και όμορφο πρόσωπο. Στα του αγώνα όμως πολύ κρύα. Μου πέρασε την καποτα και έπεσε στα γόνατα να τον φάει αλλά δν πιεζοταν να τον πάρει όλο μέσα. Μετριο τσιμπουκι εν ολίγοις. Καλό cow σε αργούς ρυθμούς αισθησιακό με τα μουτρα μου να χάνονται μεσα στις βυζαρες της. Υπέροχη και η θέα της κωλαρας της στημένη στα 4. Για άγριο ξεσκισμα το οποίο δυστυχώς σαν στουντιοκοριτσο δεν το σηκώνει. Τελείωμα στο προφυλακτικό, και αφού το έβγαλε μου καθάρισε το καυλι με ένα μωρομαντηλο. Φιλί χωρίς γλώσσα και αντίο.
Πολύ ευγενική και όμορφη κοπέλα με τέλειες αναλογίες αλλά απο την άλλη και μέτριες υπηρεσίες. Ίσως να μην ήταν η μέρα της. Δύσκολα θα πω ότι δεν θα ξανασυναντουσα κάποια κοπέλα εκτός άμα ήταν χάλια. Οπότε με την αγάπη μπορεί και να τα ξαναπούμε αν και δεν είναι από τις πρώτες μου επιλογές για επανάληψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Booty Hunter
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnny Red2, sisax87 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2025
τρομερή μιλφάρα όταν την πηδάγαμε στο Φώκαιας 24 και της οφείλω μια επίσκεψη-κριτική, αν εξακολουθεί να είναι ωραία και να κρατιέται ακόμα.
μάλλον προς 50 είναι... 40 ήταν.
review reaction 1 giorgiodelafuentes2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1