Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 102 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 310265
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
*Λιλίκα την έλεγε αν θυμάμαι καλά στο παλιό ίδρυμα η υπηρεσία.Γερο-μύστης Στο Αθανασίας στο Παγκράτι.(απο τότε θυμάμαι ήταν από τις κοπέλες που είχε γίνει ντόρος).

Είχα καιρό να την δω και έκανα μια επίσκεψη.

Στο σαλόνι βγήκε με τον αέρα της εμπειρης πλέον.Αλλωστε μετράει χρόνια και σε κόβει από χιλιόμετρα...Καμία φορά από ότι κατάλαβα δεν βγαίνει καν για σαλοναρισμα...Χαμόγελο με γλώσσα

Στο απλό λοιπόν πρόγραμμα είσοδος στο μεγάλο δωμάτιο με ντουζιέρα.Ματάκι

Για το χώρο δεν έχω κάτι να πω πολύ καλό στούντιο.

Η Λίλυ θα ξεκινήσει με χιούμορ τα πειράγματα και στην πορεία ένα πολύ καλό στοματικό.
Για το σώμα έχουν γραφτεί αρκετά όπως και γενικά για την εμφάνιση της η οποία είναι σέξι και εκφυλη
Πολύ καλή και η συμμετοχή της στο πρόγραμμα.Δυο στάσεις ήταν αρκετές για να φύγει καποιο "φορτίο"ημερών..

Η Λίλυ θα την χαρακτήριζα στανταρακι γιατί όχι άλλωστε αφού έχει όλο το περιεχόμενο για να περάσει κάποιος λίγα λεπτά καλά.Κουλ

Καλή χρονιά Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
740
Πόντοι:
36.988
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnny Red2, Milfomaniac και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2025
Η Λίλυ είναι η μοναδική πόρνη που κάνουμε σαλόνι εμείς και διαλέγει αυτή. Ειλικρινά μου έχει τύχει να πάω και να γίνεται χαμος να περιμένω λίγο και να δώσει εντολή να περάσω εγώ πρώτος. Όπως επίσης έχει τύχει να πει ότι δεν βγαίνει έτσι γιατί δεν μπορεί και να πρέπει να πας μετά από 1 ώρα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1