Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 35 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Λαρα ειναι απο τις λιγες κοπελες που σου δινουν εντονα και γεματα παθος φιλια!
Δεν ξερω αν τα κανει σε ολους.. παντως σ εμενα δεν περιμενει να κατσουμε στο κρεβατι, αμεσως μολις κλεισει η πορτα πεφτουν και τα πρωτα γλωσσοφιλα.
Σημερα περασα μαζι της μετα απο περιπου πεντε μηνες, δυσκολο πολυ να την πετυχεις και αν το καταφερεις θελει να περιμενεις και αρκετη ωρα.
Συνηθως μαζι της παιρνω ελευθερο στοματικο η γλειψιμο, λιγοτερες φορες το απλο.
Στο απλο λοιπον που καναμε σημερα ειχα δωρακι!
Ελευθερο στοματικο χωρις να της το ζητησω, πηρε απο μονη της την πρωτοβουλια και μου το εκανε οπως οταν το πληρωνα.. αρχικα με γλειψιμο τα μπαλακια και μετα μια ωραιοτατη πιπα, χωρις ομως Deep-throating μιας και δεν το εχει, πνιγεται ευκολα.

Καναμε διαφορες στασεις, στα 4 οπου εφαγε αρκετες σφαλιαρες,επομενη απο πανω αυτη που μ αρεσει, απλα θελω η γυναικα να εχει μεγαλα βυζια οταν το κανω αυτο, η Λαρα δεν εχει.
Το τελος ηρθε με το κλασικη ιεραποστολικη σταση.

Τελος να πω οτι μου εδωσε το "δωρακι" (ελευθερο στοματικο) γιατι παλιοτερα καναμε λιγα πουτσοτριψιματα, κατι το οποιο πλεον δεν κανει για λογους υγειας απο τι μου ειπε.

Πρωτη μου κριτικη, θα υπαρξουν κι αλλες στο μελλον.. ελπιζω να βοηθησουν καποιους οπως και εγω κατα καιρους βοηθηθηκα απο αλλες κριτικες. Αυτα τα λιγα και παλι Καλη Χρονια σε ολους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!