Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 95 10
Αριστοτέλους 5
Hot
Sex Studio
178421
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
σαλονι τυπικο με ελαφρυ χαμογελο.
οι προμοφωτος της δεν ισχυουν με την καμια και μαλλον ειναι φεηκ και αυτηνης.
ειναι μετριου προς κοντου αναστηματος, καστανα μαλλια μεχρι μεση απο οσο θυμαμαι, καλη προς μετρια φατσα που την καταλαβαινεις πιο καλα μεσα και στα πιο κοντινα, νορμαλ βυζι για το σωματοτυπο της, λεπτο θηλυκο κορμι με καποια χαλαρωση, λιγα ψωμακια στο κωλο που προσωπικα δε με χαλασανε και οκ ποδια. φορουσε μαυρο σετ εσωρουχων.
παρελαση μαζι με αλλες 3-4 κοπελες. δε θυμαμαι ονοματα επειδη δε μου κανανε, πλην της στεφανυ που ηταν η πιο ομορφουλα, αλλα δεν ηθελα λατιν τη συγκεκριμενη στιγμη. ισως την δοκιμασω αλλη φορα.
εισοδο στο δωματιο οπου με βρισκει μετα το πρωτο ντουζ με την πετσετα... προσωπου.
απο μπαλαμουτι 0, κατευθειαν κρεβατι για ξεκινημα εργου.
προσπαθησα κατι να κανω, αλλα επειδη ειδα οτι απο κοντα δε μου πολυεκανε τελικα φατσικως, αλλα και επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν σε φαση ουτε αυτη για αναλογη κατασταση, δεν το συνεχισα.
καποια χαϊδολογηματα σε κορμι και πλατη, εγλειψα λιγο βυζια και χουφτωσα και το κωλαρακι της για να δηλωσω παρουσια.
τα προκατ της τα εβαλα παντως.
ξαπλα, περασμα προφυλαξης και ξεκινημα πιπας, η οποια ειναι σχετικα καλη.
δεν υπαρχει ποικιλια, αλλα επειδη ειναι καπως σφιχτη, στον σηκωνει ευκολα. χρησιμοποιει και λιγο χερι αλλα δε με χαλασε ο τροπος της. μπασιματα μεχρι μεση, εχει καλο ρυθμο και διαρκεια επισης. απο @@ οχι εννοειται.
τζελ και πρωτη σταση σε καου, οπου ο ρυθμος ειναι σχετικα καλος απο μεριας της.
εδωσα παρον για πιο ενταση οπου ακουστηκαν και οι πρωτες κραυγες, αλλα και οι ηχοι της επαφης των σωματων μας.
οχι κατι το ιδιαιτερο ομως.
γυρισμα σε ντογκυ με μενα ορθιο, χαλαρο μπασιμο στην αρχη και ανεβασμα ρυθμου για τη συνεχεια.
εδω δυστυχως προσπαθει να κλεψει γυρνοντας τη λεκανη προς τα αριστερα.
αναγκαστικα γυρισα και εγω, ωστε να την πηδαω αναλογα.
πιασιμο ωμων για αντισταση, χουφτωματα παντου σε ολο το κορμι της (κωλο-πλατη-ποδια) το οποιο ειναι αρκετα απαλο.
στα πιο ζορια ακουστηκαν καποιες κραυγες, αλλα οχι πολυ θεατραλε. και αυτη οπως και η μπαρμπι προσφατα, επιανε @@ για γρηγορο χυσιμο, αλλα ματαια. πιο πολυ με ενοχλουσε και κερδιζα χρονο.
γυρισμα σε μισιον στη μεση του κρεβατιου, χαλαρα στην αρχη και ανεβασμα ρυθμου και παλι σταδιακα. λιγο παιξιμο με τα ποδια της για διαφορετικες κλισεις χωρις καποιο προβλημα (πανω-κατω-πλαγια) και χυσιμο εντος καποτιδιου με κανονικο στραγγιγμα χωρις κανενα προβλημα επισης.
αλλο ενα τυπικο-ξενερωτο γαμησι ειχε λαβει τελος.
σηκωμα για καθαριστικα και ντουζ, χαιρετουρες, ευχαριστιες και μπαη μπαη.
για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι καλος στο συνολο, εχει αναλογο καλο φωτισμο και ντεκορ. εχω βαλει καποιες φωτος.
ΟΜΩΣ... παντοφλες δεν υπηρχαν και η πετσετα προσωπου ΔΕΝ ΗΤΑΝ σφραγισμενη, πραγμα που ηταν παντελως φαουλ και ισως και ενας βασικος λογος για να μην ξαναπαω. θα δειξει βεβαια στην πορεια. εδω εχασε αρκετους και τους ποντους απο την τελικη βαθμολογια ασφαλως,
2) η τσατσα δεν ενοχλησε,
3) η αρια ειναι μια μετρια παρουσια για μενα, την οποια ειδα-καταλαβα πιο καλα μεσα. κανει τυπικο σερβις, αλλα σχετικα καλη πιπα. ψιλοκλεβει εκει που μπορει, δεν εχει ιδιαιτερη συμμετοχη και γενικα στο συνολο ειναι μια αδιαφορια για μενα. δε μου εβγαλε να κανω τιποτα απολυτως παραπανω εκτος απο ενα τυπικο και ξερο γαμησι, για να περασει η ωρα και να μπει και αυτη στο παλμαρε.
εχει ξεχαστει ηδη και απο μενα ειναι οχι ασφαλως.
οι προμοφωτος της δεν ισχυουν με την καμια και μαλλον ειναι φεηκ και αυτηνης.
ειναι μετριου προς κοντου αναστηματος, καστανα μαλλια μεχρι μεση απο οσο θυμαμαι, καλη προς μετρια φατσα που την καταλαβαινεις πιο καλα μεσα και στα πιο κοντινα, νορμαλ βυζι για το σωματοτυπο της, λεπτο θηλυκο κορμι με καποια χαλαρωση, λιγα ψωμακια στο κωλο που προσωπικα δε με χαλασανε και οκ ποδια. φορουσε μαυρο σετ εσωρουχων.
παρελαση μαζι με αλλες 3-4 κοπελες. δε θυμαμαι ονοματα επειδη δε μου κανανε, πλην της στεφανυ που ηταν η πιο ομορφουλα, αλλα δεν ηθελα λατιν τη συγκεκριμενη στιγμη. ισως την δοκιμασω αλλη φορα.
εισοδο στο δωματιο οπου με βρισκει μετα το πρωτο ντουζ με την πετσετα... προσωπου.
απο μπαλαμουτι 0, κατευθειαν κρεβατι για ξεκινημα εργου.
προσπαθησα κατι να κανω, αλλα επειδη ειδα οτι απο κοντα δε μου πολυεκανε τελικα φατσικως, αλλα και επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν σε φαση ουτε αυτη για αναλογη κατασταση, δεν το συνεχισα.
καποια χαϊδολογηματα σε κορμι και πλατη, εγλειψα λιγο βυζια και χουφτωσα και το κωλαρακι της για να δηλωσω παρουσια.
τα προκατ της τα εβαλα παντως.
ξαπλα, περασμα προφυλαξης και ξεκινημα πιπας, η οποια ειναι σχετικα καλη.
δεν υπαρχει ποικιλια, αλλα επειδη ειναι καπως σφιχτη, στον σηκωνει ευκολα. χρησιμοποιει και λιγο χερι αλλα δε με χαλασε ο τροπος της. μπασιματα μεχρι μεση, εχει καλο ρυθμο και διαρκεια επισης. απο @@ οχι εννοειται.
τζελ και πρωτη σταση σε καου, οπου ο ρυθμος ειναι σχετικα καλος απο μεριας της.
εδωσα παρον για πιο ενταση οπου ακουστηκαν και οι πρωτες κραυγες, αλλα και οι ηχοι της επαφης των σωματων μας.
οχι κατι το ιδιαιτερο ομως.
γυρισμα σε ντογκυ με μενα ορθιο, χαλαρο μπασιμο στην αρχη και ανεβασμα ρυθμου για τη συνεχεια.
εδω δυστυχως προσπαθει να κλεψει γυρνοντας τη λεκανη προς τα αριστερα.
αναγκαστικα γυρισα και εγω, ωστε να την πηδαω αναλογα.
πιασιμο ωμων για αντισταση, χουφτωματα παντου σε ολο το κορμι της (κωλο-πλατη-ποδια) το οποιο ειναι αρκετα απαλο.
στα πιο ζορια ακουστηκαν καποιες κραυγες, αλλα οχι πολυ θεατραλε. και αυτη οπως και η μπαρμπι προσφατα, επιανε @@ για γρηγορο χυσιμο, αλλα ματαια. πιο πολυ με ενοχλουσε και κερδιζα χρονο.
γυρισμα σε μισιον στη μεση του κρεβατιου, χαλαρα στην αρχη και ανεβασμα ρυθμου και παλι σταδιακα. λιγο παιξιμο με τα ποδια της για διαφορετικες κλισεις χωρις καποιο προβλημα (πανω-κατω-πλαγια) και χυσιμο εντος καποτιδιου με κανονικο στραγγιγμα χωρις κανενα προβλημα επισης.
αλλο ενα τυπικο-ξενερωτο γαμησι ειχε λαβει τελος.
σηκωμα για καθαριστικα και ντουζ, χαιρετουρες, ευχαριστιες και μπαη μπαη.
για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι καλος στο συνολο, εχει αναλογο καλο φωτισμο και ντεκορ. εχω βαλει καποιες φωτος.
ΟΜΩΣ... παντοφλες δεν υπηρχαν και η πετσετα προσωπου ΔΕΝ ΗΤΑΝ σφραγισμενη, πραγμα που ηταν παντελως φαουλ και ισως και ενας βασικος λογος για να μην ξαναπαω. θα δειξει βεβαια στην πορεια. εδω εχασε αρκετους και τους ποντους απο την τελικη βαθμολογια ασφαλως,
2) η τσατσα δεν ενοχλησε,
3) η αρια ειναι μια μετρια παρουσια για μενα, την οποια ειδα-καταλαβα πιο καλα μεσα. κανει τυπικο σερβις, αλλα σχετικα καλη πιπα. ψιλοκλεβει εκει που μπορει, δεν εχει ιδιαιτερη συμμετοχη και γενικα στο συνολο ειναι μια αδιαφορια για μενα. δε μου εβγαλε να κανω τιποτα απολυτως παραπανω εκτος απο ενα τυπικο και ξερο γαμησι, για να περασει η ωρα και να μπει και αυτη στο παλμαρε.
εχει ξεχαστει ηδη και απο μενα ειναι οχι ασφαλως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
1 - έχω διαβάσει από πολλούς ότι τους πειράζει που δε βρήκαν καθαρές παντόφλες ή σφραγισμένες πετσέτες, την ίδια ώρα που πάνε στη φυλής και το Μεταξουργείο και κάνουν γλειφομούνια και γλειφοκώλια εκεί που πριν 5 λεπτά έγλειφε/γαμούσε/έχυνε κάποιος άλλος.
2 - μιλάτε αρκετοί για τυπικό γαμησι σε μπουρδέλο... Μα το μπουρδέλο εξ ορισμού αυτό ακριβώς προσφέρει. Ένα τυπικό αποστειρωμενο γαμησι. Εντάξει σίγουρα δεν κάνουν όλες οι γκόμενες το ίδιο πρόγραμμα αλλά αν θες κάτι πιο ξεχωριστό πρέπει να πας είτε σε κάτι πολύ φθηνό είτε σε κάτι πολύ ακριβό για να βγάλεις γούστα.
Όσον αφορά την Άρια, εκτός από πανέμορφο πρόσωπο (νταξει υποκειμενικό είναι αυτό), το σώμα της μου φάνηκε ίδιο και καλύτερο των φωτογραφιών
@Jjjaz
διαβαστε κριτικες για ζιζελ, ελις, χριστινα και καντε συγκρισεις.
απλα τα πραγματα.
επισης καποιες κοπελες απο φυλης-20ρικου, πατανε για πλακα ακομα και αυτες τους 150αρικου στο θεμα υπηρεσιων αλλα και εμφανισης.
καθηστε διαβαστε, τραβατε και καμια βολτιτσα και ξανακαντε συγκρισεις.
γι'αυτο τα γραφω ολα αναλυτικα αλλωστε.
2) όταν λένε για τυπικό γαμήσι το ξέρουν ότι στα 10 και στα 20 ευρώ βρίσκουν αυτό αλλά δεν κράζουν αυτό ακριβώς. Κράζουν αυτές που στα 50 προσφέρουν ακριβώς το ίδιο με τις άλλες χωρίς να σέβονται το πόσο δύσκολα κάποιοι τα βγάζουν.
3) Ναι φίλε η πετσέτα είναι θέμα. Αν δεν έχεις σφραγισμένη πετσέτα που να μυρίζει και ωραία καλύτερα μην έχεις καθόλου!!! Από την τριβή της πετσετας ξέρεις τι δερματολογικα μπορείς να κολλήσεις??? Να μου πεις από το σεντόνι δεν κολλάς?? Κολλάς εννοείται αλλά δεν είναι το ίδιο με την πετσέτα. Σκέψου το πως τρίβεις την πετσετα πανω σου το ίδιο τρίβεσαι στο σεντόνι?
Γενικά στα studio στις μέρες παμε για να χαλαρώσουμε από την καθημερινότητα και αντί για 15-20 λεπτά ηρεμίας μας αρπάζουν από τα αυτιά (μεταφορικά το γράφω). Είμαστε εμείς οι ευγενικοί, τις σεβόμαστε από πανω μέχρι κάτω και στην κυριολεξία μόνο που δεν μας έχουν δείρει ακόμα. Δίνουμε τα 50 και μπαίνουν μέσα με τα μουτρα, παρεξηγουνται με το παραμικρό, κάποιες κάνουν και διακρίσεις στους πελάτες (σε άλλη αλυσίδα έχουν ακουστεί τέτοια παράπονα ΌΧΙ εδώ!!!) όπως μέχρι σκηνικά με φωνές και απειλές προς τους πελατες έχουν γίνει από κοπέλες ΑΛΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ!!!! Οι παλιοί ξέρουν για ποια κοπέλα όπως και από ποιες αλυσίδες έχει περάσει αναφέρομαι.....