Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 22 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
σαλόνι τυπικό με ελαφρύ χαμόγελο.
δε σε πείθει, αλλά λόγω εξώτικ και όμορφης εικόνας, θες να μπεις και να δοκιμάσεις.
όπως έκανα και εγώ ασφαλώς.
οι προμοφώτος είναι σωστές, πλην της λάμψης (και του ίσιου μαλλιού).
είναι πιο σκουρόχρωμη από κοντά.
μετρίου προς κοντού αναστήματος (όχι 1,70), μικρό βυζί, αδύνατο κορμί, μεγάλη σφιχτή λάτιν κωλάρα που λόγω σωματοδομής κάνει μπαμ και οκ πόδια. ευτυχώς είναι όλα φυσικά πάνω της.
μαζί της ήταν Σοφία και Μαράϊα, όπου καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάλογες προμοφώτος τους εννοείται και προσωπικά δε μου κάνανε με τίποτα. (της Μαράϊας ίσως είναι πριν κάμποσα χρόνια, γιατί τώρα είναι πιο αφράτη και της Σοφίας καμία σχέση παντελώς-φέηκ).
μέσα είναι αρκετά τυπική και έχει τάση ξεπέτας μιας και θίγει και το θέμα χρόνου.
επειδή αργούσα στο τέλος, μου έκανε κάποιο "παράπονο".
ξέρει ότι είναι ωραία γκόμενα, βγάζει ένα τουπέ, κοιτάζεται στον καθρέφτη και δεν έχει συμμετοχή σε μπαλαμούτι και ιδιαίτερα προκάτ. έχει και γλυκεία φωνή επίσης.
με το που μπήκε έσκισε καπότα και με περίμενε, μιας και σκουπιζόμουν ακόμα από το πρώτο ντουζ.
κατάλαβα ότι θα πάμε σε τυπικό γαμήσι και έκανα κίνηση μπας και το σώσω, αλλά μάταια. πήγα από πίσω της και ξεκίνησα να τη μπαλαμουτιάζω στο όρθιο με χαϊδέματα ολούθε, γλείψιμο στα βυζάκια της και εννοείται χούφτωμα στην κωλάρα της.
έχει ωραίο και μαλακό δέρμα, όπως επίσης και ένα μεγάλο τατουάζ σε όλη την πλάτη της.
κάποια άλλα διάσπαρτα επίσης που δεν έδωσα και μεγάλη σημασία, λόγω αρχικής ξενέρας.
όπως είπα δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμμετοχή και βιάζεται να σε ξαπλώσει για να ξεκινήσει το τυπικό έργο, λόγω χρόνου.
εκεί στην ξάπλα και πριν ξεκινήσει πίπα, έδωσε κάτι ψευτοφιλάκια στις ρώγες, που προσωπικά μου είναι αδιάφορα.
έπαιξα λίγο με το καβλί μου χτυπώντας το στα βυζάκια της και εννοείται ασταμάτητο χούφτωμα στην κωλάρα της. σε αφήνει να πασπατέψεις και το όμορφο μουνάκι της επίσης.
πέρασμα προφύλαξης που απλά είναι οκ για να στον σηκώσει.
ούτε ποικιλία, ούτε κάτι ουαου και ούτε ιδιαίτερη ηδονικότητα. από @@ όχι εννοείται και μπάσιμο μέχρι μέση γενικώς.
τζελ και πρώτη στάση σε κάου, όπου και εδώ είναι μέτριας μορφής και ταχύτητας.
πήγα να την πιάσω λίγο για πιο ένταση, αλλά με έκοψε γρήγορα και από μόνη της με έβαλε στην άκρη του κρεβατιού σε θέση "Γ" (ξάπλα πλάτη με τα πόδια μου κάτω να ακουμπάνε πάτωμα) και συνέχισε έτσι το ριβερς κάου.
δεν το περίμενα μπορώ να πω.
ωραία στάση μεν, αλλά αν δεν υπάρχει και η ανάλογη συμμετοχή μου είναι αδιάφορη δε.
έριχνε ματιές στον καθρέφτη έτσι πως γαμιώταν και κουνούσε τη λεκάνη της πάνω στο καβλί μου σε στυλ τουέρκ. δεν είχα συμμετοχή εκεί και απλά την άφησα, γιατί μου έβγαλε και τα χέρια όταν πήγα να την πιάσω, ώστε να ανεβάσω ρυθμό.
εκεί κατάλαβα ότι θέλει να γαμηθεί με το δικό της, ξενέρωτο για μένα, χαλαρό τρόπο.
επόμενη στάση σε μίσιον στη μέση του κρεβατιού, μιας και μου ήταν πολύ κοντό και δε με βόλευε.
και εκεί δε σε αφήνει να βάλεις τα πόδια της σε ώμους η' το ένα π.χ. ...η' να τα έχεις ψηλά. θέλει κάτω και τα δύο, όπου έτσι, μπορεί να κλέψει ώστε να μη μπαίνεις όλος μέσα δηλαδή.
έπιασα λίγο βυζιά και λαιμό για να μη ξενερώσω τελείως (δεν της πολυάρεσε κατάλαβα), αλλά γενικώς μούφα η φάση.
γύρισμα σε ντόγκυ αναγκαστικά στην άκρη του κρεβατιού, όπως μπορούσα, όσο έφτανα και όσο με έπαιρνε. έβαζα πόδια πάνω κρεβάτι, προσπαθούσα να βρω κάποια σωστή κλίση, αλλά παπάρια όμως. δε μπορούσα να παίξω τη μπάλα μου όπως ήθελα. ψιλογλιστρούσα επίσης. εκεί κλέβει επίσης, γυρνώντας λίγο λεκάνη στα πλάγια και πιάνει και τα @@ σου συχνά, ώστε να σε κάνει να τελειώσεις πιο γρήγορα... κόλπο και καλά.
κοινώς γαμαγα με 3/4 και δεν υπήρχε καμία ευχαρίστηση.
μετά από κάποια λεπτά και αφού δεν τελείωνα, με κόβει, μου βγάζει καπότα, βάζει τζελ στο χέρι της και ξεκινάει χάντζομπ για να με τελειώσει... υποτίθεται. σάστισα, πήγα να γελάσω ξαφνιασμένος και της εξήγησα ότι έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω με την καμία. ευτυχώς αγγλικά ξέρει.
εκεί μου πέταξε και το θέμα χρόνου.
για να μη φύγω άχυστος λοιπόν, της είπα να μου ξαναβάλει προφύλαξη (2η-όχι ίδια) και να με αφήσει να την πηδήξω για λίγο ακόμα. δέχτηκε και αφού με ρώτησε και σε τι στάση ήθελα χαχαχα, ξαναξεκινήσαμε σε μίσιον, όπου κατάφερα και έχυσα εντός καποτιδίου μετά από κάποια λεπτά... πάλι καλά.
στο στράγγιγμα τέλος αισθανόμουν μια ψιλοπίεση, σαν να ήθελε να το αποφύγει, αλλά την είχα πιάσει καλά από τα πόδια και δε μπορούσε να κάνει επιπλέον κλέψιμο και εκεί.
σηκώθηκα κατευθείαν για ντουζ και χαιρετηθήκαμε, ενώ ήμουν μέσα και έβαζα αφρόλουτρο.
τόση και μεγάλη ξενέρα δηλαδή.

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι καλός, έχει κάποιο καλό φωτισμό και είναι άνετος σχετικά. η πετσέτα ήταν προσώπου δυστυχώς, αλλά υπήρχαν παντόφλες. σφραγισμένα και τα δύο ευτυχώς. έχω βάλει κάποιες φώτος,
2) η τσατσά δεν ενόχλησε,
3) η Μπάρμπι ενώ είναι πολύ ωραία γκόμενα συνολικά, δεν έχει συμμετοχή, δεν έχει απόδοση και δε σε αφήνει να παίξεις μπαλίτσα κιόλας. θέλει να γαμηθεί εύκολα και χαλαρά με το δικό της τρόπο σε τέτοια φάση, ώστε να μην τον τρώει όλο. κλέβει όσο μπορεί και γενικώς είναι μια ξενέρα φάση, που έρχεται σε αντίθεση με την ωραία εικόνα της. σαφώς ποντάρει σε αυτήν, αλλά δεν πιάνει αυτό από μόνο του. θίγει και το θέμα χρόνου τέλος, που δε χρειάζεται καν.
κρίμα μεγάλο και απο μένα είναι καθαρά όχι ασφαλώς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπάρμπι
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
λεωφ.αθηνων343α
λεωφ.αθηνων343β
λεωφ.αθηνων343γ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
139
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Geroxekoutis, amjik, Hase και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2025
Έχει όντως πράσινα μάτια;
CK
Christian Kenway
review reaction 1 papaphilips
06 Ιανουαρίου, 2025
και εγώ περίμενα να διαβάσω κριτική για σοφία από κ30/κ60..!!!
review reaction 3 papaphilips
06 Ιανουαρίου, 2025
@Christian Kenway
ναι μαν οπως τα γραφω, "οι προμοφώτος είναι σωστές, πλην της λάμψης (και του ίσιου μαλλιού)"

@pappias
εχει μπει ηδη στο στοχαστρο (την εχω δει).
για εκει ημουν αλλα ελειπε μαλλον λογω διακοπων (οπως και η ζιζελαρα) και ο κληρος πηγε στην μπαρμπι αναγκαστικα.
review reaction 3 review reaction 1 pappias, Christian Kenway
06 Ιανουαρίου, 2025
Μαράια και Σοφία πολλα χρονια στον χώρο. Η Μαράια ουσιαστικά μια φωτογραφία έχει στο site η οποία είναι παμπάλαια ισχύει. Η Σοφία μου φαίνεται πως δεν έχει και καμια τεράστια απόκλιση από τις φωτογραφίες στο site. Από κοντά είναι πιο αδυνατη σίγουρα. Τώρα Μαράια Σοφία και Μιχαέλα από εκεί φημίζονται για την ευγένεια τους παρα πολυ και σε υπηρεσίες είναι καλές. Προσωπική γνώμη πάντα!!!!
ΥΓ. Οι τσα της συγκεκριμένης αλυσίδας παίζει να είναι οι πιο ευγενικές και διακριτικές σε σχέση με τα υπόλοιπα studio.
ΥΓ 2. Μαράια και Μιχαέλα τις κόβω να τα παρατάνε σιγά σιγά πολλα χρόνια στους χώρους αυτούς. Αν και την δευτερη στο νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα δεν την είδα, δεν ξέρω αν τα παράτησε ή αν λείπει με άδεια.
07 Ιανουαρίου, 2025
Κριμα..γιατι απο εμφανιση ειναι οντως εντυπωσιακη..και σκεφτομουν να την επιλεξω..αλλα κατι με κρατησε..
review reaction 1 review reaction 5 Johnstef, papaphilips
07 Ιανουαρίου, 2025
Τη πήρα και εγώ, σπαδαρχίδω δυστηχώς...
review reaction 1 review reaction 5 hoftun, papaphilips
07 Ιανουαρίου, 2025
επίσης κάτι που ξέχασα να γράψω είναι ότι στο κλέψιμο, βάζει και χέρι ανάμεσα στο καβλί και στο μουνί για να μην τον τρώει όλο.
και σε μίσιον και σε ντόγκυ.
07 Ιανουαρίου, 2025
Είχα παρόμοια εμπειρία μαζί της, αρκετά μέτρια.

Αν σε ενδιαφέρει το εξοτικ, δες τη Μικα από your angels (απίστευτο μωρό) και νατι από Κ30/60
review reaction 1 papaphilips
08 Ιανουαρίου, 2025
@Mike21k
θενξ για το κομεντ σου, αλλα εφοσων δεν μου εκαναν εμφανισιακως, οπως γραφω... για ποιες υπηρεσιες και ευγενιες μου λες ? Εμμμμ
αμα δε μου αρεσει καποια, μου ειναι απλα αδιαφορη. ας κανει και πιρουετες, οπως επισης και το αντιθετο.
δηλαδη αν μου αρεσει καποια, θα μπω και ας φαω ξενερα (τσεκ κριτικη για μαλβινα π.χ.)

προσωπικα, καμια απο τις δυο δεν φανηκαν αδυνατες σε μενα btw.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9