Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 65 10
Sex Studio 201807
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Είχα καβλωσει με μια γκομενα στο μετρο μαλλ καί με την μπουτσα όρθια, πήγα στο διπλανό στουντιακι να δω την Sunny! Είμαι φαν από τις ταινίες της, ενώ μου φάνηκε αδυνατισμένη με κωλαρα και τα Τάτου στην μέση και το μπράτσο.

Σαν γνήσια πορνοστάρ κάνει και κωλο με βαρύ αντίτιμο. Με καβάλησε 69 και μου έδωσε την μουναρα της για φάγωμα ενώ πέρασε καποτα στον καβλωμενο μου πουτσο! Την έβαλα στα 4 και έβαλα εγώ λίγο τζελ σε εμένα κι εκείνη στον πρωκτό της.

Ξεκίνησα βαθιά αργά μέχρι να με πάρει καλά μέσα κ μετά άρχισα να την σμπρωχνω πιο έντονα, ενώ τα παφ παφ άρχισαν να ακούγονται και τα βογκητά της! Στάση κοκκορα και τσόντα, ενώ με έβριζε καριολη, τι καβλες είναι αυτές κτλ! Την έβαλα μπρούμυτα και έσπρωχνα δυνατά, λέγοντας της ότι γαμιεται σαν καλή πουτανα ωραια. Έτριζε το κωλοκρεβατο και εγώ έδινα πόνο, ωσπου ένιωσα το τέλος όπου βγάζω το ελαστικό Καί της γέμισα το κωλο σπέρματα, ακριβώς πάνω στο Τάτου που με κοίταζε με απορία!
Χρόνος κάνα τέταρτο ξεκαβλωματος, βγήκα χαλαρός, αλλά η γαμημενη η Βουλιαγμένης γαμιοταν στην κινηση, όποτε επέστρεψα στο μαλλ αγ Δημητρίου για να χαζέψω κωλους κ να φύγω πιο αργά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Όνομα κοπέλας
Sunny
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pipakwlos
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tsouk1, sisax87, Yatoputso

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2024
Χαχαχα like για το tattoo "που σε κοίταζε με απορία "
Μετά την επιστροφή σου στο mall που χάζευες πάλι κώλους περίμενα να διαβάσω δεύτερη κριτική ξεκωλιάσματος στο καπάκι
Αλήθεια πόσο θέλει για κώλο, +50?
review reaction 1 Pipakwlos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1