Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 221 10
Sex Studio 331275
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν δυο στα δυο μέχρι στιγμής. Μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να δοκιμάσω καινούριες κοπέλες. Προηγούμενη κριτική με Αρυα στο αρ. 5 και τώρα εδώ.
Σκάω στο συγκεκριμένο studio για πρωτη φορά!!!! Ο λόγος μεγάλη απόσταση από την περιοχή που μένω, πάνω από μισή ώρα. Φτάνω στην συγκεκριμένη οδό ανηφορικός δρόμος όσον αφορά το parking βρήκα κατευθείαν. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα τύχης ή όντως βρίσκεις, δεν μου φάνηκε και πολύ εύκολο πάντως. Χτυπάω κουδούνι ανοίγει η κυρία της υποδοχής με χαμόγελο με βάζει μέσα. Μπαίνω περίμεναν ήδη κόσμος πολύς. Ενας μόνος του και μια μεγάλη παρέα σχετικά νέων. Σκέφτομαι να φύγω και να πηγαινα στο πάνω αλλά είπα να κάτσω. Με ενημερώνει η κυρία της υποδοχής πως οι κοπέλες είναι στο δωμάτιο οπότε περίμενα. Δεν άργησαν πολυ. Βγαίνει πρώτα η μια αλλά έδειχνε να μην έχει όρεξη. Μετά από λίγο βγαίνει και η Ντέλια καμία σχέση. Ευδιάθετη ήρθε δίπλα μου έδωσε το χέρι της λέγοντας μου hello I am Delia from Ukraine και έφυγε τραγουδώντας ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδι που έπαιζε το ράδιο εκείνη την στιγμή. Ο συναγωνιστής διάλεξε την Ντέλια, η παρέα περίμενε τους φίλους τους. Λέω τι να κάνω τώρα γιατί εξαρχής ήθελα και εγώ την Ντέλια αλλά η άλλη από το σαλοναρισμα και μόνο δεν.... Όποτε λέω και εγώ Ντέλια. Κάνω το μπάνιο περιμένω για κανα 25λεπτο αλλά άξιζε. Μπαίνει μέσα με χαμόγελο και λέγαμε διάφορα εκεί στα αγγλικά (δεν μιλάει καθόλου ελληνικά). Ξεκινάει με προκαταρκτικα που ήταν φιλιά στο στήθος και στην κοιλιά. Πέρασμα σκουφου μια καλή πιπα αλλά αισθανόμουν και λίγο δόντι. Η διάθεση της όμως ήταν στα υψη. Πρώτη στάση αυτή από πάνω κοπανιοταν σαν το άλογο και φώναζε. Η καυλα μου στα υψη της είπα να σταματήσει γιατί αισθανόμουν ότι έρχεται. Της λέω doggy κατευθείαν γυρίζει δίνω πονο εκεί και ήρθε το τέλος. Μου λέει finish? Της λέω ναι σηκώνεται μου δίνει χαρτί μέχρι να σκουπιστω έρχεται με αγκαλιάζει μου λέει thank you Merry Christmas και εξαφανίστηκε. Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν ότι δεν έκατσε για λίγο social, αλλά για μια πιτσιρίκα κάτω των 25 τι να περιμένεις. Δεν την παρεξήγησα. Όση ώρα ήμουν μέσα δεν άκουσα ούτε ένα κουδουνι βγαίνω έξω, συναγωνιστές βλέπω λέω έχει και καλή ηχομόνωση.
Λοιπόν το studio πεντακαθαρο, η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου. Δεν ξέρω αν το ξανά τιμήσω λόγο απόστασης από εκεί που μένω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντέλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, sisax87, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2024
Κωνστα-Ντελια
review reaction 1 Mike21k
29 Δεκεμβρίου, 2024
@nzg καλό για τίτλο αυτό. Χαχαχα δεν το σκέφτηκα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2