Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 19 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μόλις τελείωσα το ραντεβού με πελάτη στην περιοχή επισκέφτηκα το κ128 και η τσατσα μου παρουσίασε την Ναταλί μια Ρωσίδα γεματούλα με μπλε μάτια.πληρωνω το παράβολο και μπαίνω στο δωμάτιο και τρώω την πρώτη φόλα θεοσκότεινα δεν έβλεπα τίποτα. Έρχεται η κοπέλα ανεβαίνει από πάνω μου πάει να μου δώσει φιλί και τρώω την δεύτερη φόλα από την ανασα της ερχόταν σκορδίλα η κάτι τέτοιο πολύ έντονα ξεκίνησε την πίπα όχι κατι τρελο. Αλλάξαμε δυο στάσεις αλλά από την ξενερα που είχα φάει δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα και άρχισε και η τσατσα να βαράει την πόρτα. Σταματισα και της είπα να φύγει γιατί είχα ξενερώσει πολύ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 στριπακιας13, Yatoputso, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2024
Μου θυμίζει τη δική μου εμπειρία με την Εύα .
Η ακριβώς από κάτω κριτική
Μάλλον για φωλαδικο το κόβω το 128.
28 Δεκεμβρίου, 2024
Φόλα και από υπηρεσίες κοπέλας και από του χορού σε καμία περίπτωση δεν είναι στούντιο αυτό
28 Δεκεμβρίου, 2024
Stelaras2004 Δεν είναι το μοναδικό. Επειδή έβαλαν στο δωμάτιο μια ντουζιέρα και 2 ψευτοκαθαρά σεντόνια, τα ονόμασαν στούντιο. Και οι τιμές στα ύψη. Μπουρδέλα πολυτελείας είναι για μένα τα περισσότερα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτό δείχνουν.
28 Δεκεμβρίου, 2024
Έχω κοντά 2 χρόνια να πάω στα studio του Γκάζι για εξόρμηση. Θυμάμαι πάντως ότι σχεδόν σε όλα παζάρευα την τιμή. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις.....
Επίσης οι κοπέλες που δούλευαν εκεί ποτέ δεν ήταν οι τοπ....
Προσωπικές εμπειρίες πάντα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4