Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 60 10
Sex Studio 135831
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σαλοναρισμα με χαμογελο και πολυ ναζι, το οποιο αυτο ηταν που με κερδισε.
η μια και μονο προμοφωτο της ειναι σωστη, απλα λειπει η λαμψη. απο κοντα ειναι πιο σκουροχρωμη.
κοντου προς μετριου αναστηματος, αδυνατο κορμι προς σκινυ, μικρο βυζι και πιρσινγκς και στις δυο θηλες, ωραιο κωλαρακι και οκ ποδια. σαν εικονα ειναι συμπαθητικη και βγαζει και μια τσαχπινια. εχει αρκετα τατουαζ διασπαρτα επισης.
μαζι της ηταν και η σανελ που φανηκε πιο τουμπανιαρικη και εξισου ειναι μια ωραια παρουσια, αν και πιο σοβαρη απο την σελεστ. και αυτηνης οι προμοφωτος της ειναι σωστες.
με κερδισε το ναζι ομως και εβαλα για επομενη φορα την σανελ καποια στιγμη.
εισοδος στο δωματιο με χαμογελα πολλα και με μουσικη ρεγκετον στο κινητο της.
ειναι αρκετα επικοινωνιακη χωρις να ξερει ΤΑ αγγλικα. σε κερδιζει αμεσως το μπριο της και σου βγαζει μια αυρα οτι θα περασεις καλα.
εχω βγει ηδη απο τα πρωτα καθαριστικα.
αφηνω πετσετα στον καλογερο και πηγαινω διπλα της για να ξεκινησω μπαλαμουτι, η οποια ειναι θετικη. αγκαλιες, φιλακια σε λαιμο και κορμι εναλλαξ (κυριως απο μενα βεβαια), χουφτωμα στο ωραιο κωλαρακι της και γλειψιμο στα βυζακια με τα πιρσινγκς της.
οπως ειμαστε ορθιοι, βαζει καποτα και ξεκιναει μια πιπα γονατιστη, η οποια ειναι σε πιο ανωτερο λεβελ της γνωστης λατινικης σχολης που ολοι ξερουμε πανω κατω. να παιζει με το καβλι μου γενικως, να παιζω και εγω με το στομα της χτυπωντας τη γλωσσα της με το καβλι μου η' κανοντας τον ηχο του μπουκαλιου. λιγο ελαφρυ μαουθφακ επισης οσο μπορουσε. απο @@ οχι.
ξαπλαρω για συνεχεια οπου δεν πτοειται και συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο. γενικως αλλα και για λατιν κυριως, ειναι οκ παντως.
τζελ και πρωτη σταση σε καου.
η κινηση της δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. απλα το πανω κατω, αλλα δινει εμφαση κυριως στο μουνοτριψιμο ενω ειμαι μεσα της σχεδον ολος. εκει εδωσε ρεστα πραγματικα και κυριως οταν την ειχα γραπωσει για τα καλα, την ειχα γειρει μπροστα μου και της εγλειφα τα βυζια της ταυτοχρονα. εννοειται εδωσα λιγο πονο και εγω οταν την κραταγα απο τα καπουλια της, αλλα αυτο το μουνοτριψιμο το γουσταρε πιο πολυ και την αφησα μεχρι να κουραστει. να τη χαϊδευω σε ολο το κορμι της ταυτοχρονα.
επομενη σταση σε ντογκυ στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο.
εκει ξεκινησε να μου ερχεται μια ψαριλα ελαφρως και καπως ξεκινησα να ξενερωνω και εγω. επειδη ομως η τυπισα γουσταρε γαμησι, την παραμερισα (τη ψαριλα στο μυαλο μου) οσο μπορουσα και συνεχισα.
μπασιμο χαλαρο για αρχη και ξεκινημα ρυθμου σε ενα αρκετα καλο τεμπο, που δεν το περιμενα απο μερους της. σε σπασιμο δεν εφτασα γιατι καταλαβα οτι δεν ηταν για τοσο, αλλα με ευχαριστουσε το ποσοστο που εφτασα. επαιξα με το σωμα της με χαϊδεματα ολουθε σε πλατη, κωλο, μπουτια, γαμπες, ποδια και κρατημα ωμων για αντισταση. να μπαζωβγαζω το καβλι μου επισης για να βλεπω το ανοιγμα της ωραιας τρυπουλας της, να ακουω τον αναλογο ηχο και ξανα μεσα με ανεβασμενο ρυθμο.
δυστυχως η ψαριλα οσο εδινα τοσο μεγαλωνε, λογος που εμεινα σε ενα σταθερο τεμπο... ανεκτικο. φωνουλες κραυγουλες στα λατινικα κλπ κλπ. επισης ειχε ξεκινησει να ιδρωνει.
γυρισμα σε μισιον οπως ειμασταν, πινελιασμα στο μουνακι της με το καβλι μου, χτυπημα πανω του και μπασιμο χαλαρο και παλι.
εχει ωραιο μουνακι για γλειψιμο, αλλα με την ψαριλα ουτε καν μου περασε σαν σκεψη.
και σε αυτην τη σταση κανενα προβλημα. παιξιμο με τα ποδια της για διαφορετικες κλισεις. μια πανω, μια κατω, στα πλαγια και τα δυο, λιγο πιασιμο λαιμου αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι και πολυ φαν. συνολικα ωραια συμμετοχη απο μερους της και μετα απο καμποσα λεπτα, εχυσα εντος καποτιδιου με κανονικο στραγγιγμα.
σηκωμα, χαιρετουρες, ευχαριστιες, χαμογελα και μπαη μπαη.
αμεσως μπασιμο στο ντους και φουλ σχολαστκο σαπουνισμα.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι ακυρος για στουντιο. βασικα ειναι ενα κανονικο δωματιο μπουρδελου ταξης φυλης. μαλιστα καποια των 3φ (φυλης-φωκαιας-φιλιππιδου δηλαδη για τα φυντανια) ειναι κλασης ανωτερα. ακυρος επισης φωτισμος. εξωφρενικα μικρο μπανιο που δε μπορουσες να κανεις μια στροφη η' να σκυψεις να πιασεις το αφρολουτρο που ηταν στο πατωμα. παντοφλες δεν υπηρχαν και η πετσετα ηταν προσωπου, ευτυχως σφραγισμενη.
εχω βαλει καποιες φωτος.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε ποτε και ηταν και συμπαθητικη στο σαλονι.
3) η σελεστ ειναι μια πολυ νεαρη κοπελιτσα, καπου στα 20 + - την εκοψα, που ευτυχως δεν μοιαζει ως προς την αποδοση, στις γνωστες λατιν κοπελες της ξεπετας. σε αφηνει να κανεις το παιχνιδι σου, συμμετεχει και αν βρεις και τα κουμπακια της, ανεβαζει ρυθμο απο μονη της. για σπασιμο δεν νομιζω να ειναι, μιας και δεν μου το εβγαλε. ειναι ευχαριστη και ανετη. το μονο που πρεπει να προσεξει ειναι η υγιεινη της. αν δεν υπηρχε η ψαριλα (μαλλον μυκητες), θα ηταν πιο ανεβασμενη η συνευρεση μακραν, γιατι θα επαιζα και εγω διαφορετικη μπαλα.
παρολαυτα, απο μενα ειναι ναι (ισως δηλαδη).

υ/γ : η κριτικη ειναι για τον οροφο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σελέστ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
κροκεων6οροφος1