Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 95 10
Sex Studio 178421
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε προ ολίγων ημερών. Όπως γράφω και στο τίτλο είδα φως και μπήκα. Πάω στην Αριστοτέλους με σκοπό να μπω στο απέναντι το 6 που είμαι και συχνός εκεί. Παρκάρω ακριβώς απέξω (για όσους δεν ξέρουν η Αριστοτέλους είναι πολυ βολική όσον αφορά το παρκαρισμα), και ενώ ήμουν καρφί για το 6 είδα κόσμο να βγαίνει από το 5 όπως και κάποιους άλλους που ήταν παρέα να μπαίνουν, και λέω από μέσα μου ε και δεν μπαίνω. Είχα να μπω στο συγκεκριμένο πολλά χρόνια πάνω από 5.
Είσοδος στον χώρο καθαρός με έντονο μπλε φως αντί του γνωστού κόκκινο - μωβ - ροζ που έχουν όλα τα άλλα. Βγαίνει η κυρία της υποδοχής καλησπεριζει ανέκφραστη και αγέλαστη, μέρες που είναι ένα χαμογελακι χρειάζεται..... Τέλος πάντων, ακούγονταν γελάκια από μέσα από τα κορίτσια μέχρι να ετοιμαστούν και βγαίνουν, δυο λατινες με ψευτοχαμογελο που δεν σου έκανε το κλικ να μπεις, μετά η Αρυα όπου φάνηκε ο αέρας της εξαρχής με ωραίο χαμόγελο και σωματάκι τίμιο και τέλος μια άλλη κοπέλα από ανατολικό μπλοκ ξανθιά με αρκετά κιλάκια θα έλεγα (δεν θυμάμαι όνομα). Μην τα πολυλογώ μου έκανε έντονο κλικ η Αρυα και μιας και μπήκα στο συγκεκριμένο studio μετά από πολλα χρόνια είπα ας είναι. Έδωσα το παράβολο και τσουπ μέσα.
Μπαίνει η κοπέλα με χαμόγελο και καλή διάθεση. Λίγα προκαταρκτικά και πέρασμα σκούφου. Ακολούθησε μια πολυ καλή πίπα. Στη συνέχεια δυο στάσεις όπου το τέλος ήρθε όταν την σφυροκοπαγα στα τέσσερα. Ομολογώ να πω ότι επειδή έδωσα πολυ πονο στις στάσεις η κοπέλα δεν αντέδρασε καθόλου ούτε πήγε να κλέψει σε κάποια στάση. Η συμμετοχή της ήταν αρκετά καλή σε όλα. Το τέλος λήγει με κουβεντουλα, μιλάει αρκετά καλά ελληνικά αν και δεν την έκανα για ντόπια, δεν την ρώτησα βέβαια. Με καληνύχτησε και έφυγε χωρίς να δείχνει να βιάζεται.
Σαν μια καινούργια εμπειρία θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλή, αν ξαναπάω θα είναι με μεγαλύτερο πρόγραμμα αυτή την φορά καθώς με τα 50 έμεινα πολυ ικανοποιημένος. Δεν ξέρω βέβαια γιατί τα δωμάτια μέσα είναι μέτρια προς κακά σε σχέση με άλλα studio, μια ανακαίνιση την θέλουν.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Arya
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι: