Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 234 10
Βριλησσού 36
Hot
Sex Studio
304394
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τα λεφτά λίγα αλλά με περνει να κάνω ένα δωράκι 50€ στον εαυτό μου λόγω Χριστουγέννων. Μια και είμαι άθεος κ πόρνος, όπως είχε πει ο παπάς όταν επί δικτατορίας μας πήγαν υποχρεωτικά για εξομολόγηση πήγα στην θέα του βουνού Αλινα. Έφτασα στις 11 παρά, έδωσα το παράβολο ηδονής κ η κυρία μου είπα ότι το κορίτσι μόλις έφτασε κ θέλει λίγο χρόνο... Άραξα στο δωμάτιο αδημονοντας αφού φρεσκαριστικα. Η Τουβου έδειχνε μια όμορφη βυζαρου να γδύνεται βασανιστικά αργά, περίμενα να δω αν τοχε ξυρισμένο αλλά ήλθε στο μεταξύ η κούκλα μου. Γιατί άργησες? Η Σ...που δούλευε παλιά εδώ γέννησε κ τη βοηθάω, μπράβο λέω κ στα δικά σου γιατί δεν γίνεται να χαθεί αυτό το DNA. Καθησε στην άκρη του κρεβατιού κ άρχισα να γαμω το τρυφερό της στόμα. Δεν υπάρχει πιο αισθησιακό κ τρυφερό τσαμπουκά. Ξάπλωσα γιατί άρχισαν να τρέμουν τα γόνατά μου. Το τσαμπουκά συνεχίστηκε για πολύ, άρχισα να παραμιλω χουφτωνοντας τα βυζια κ το κολι της. Την σταμάτησα γιατί θα εχυνα. Ανέβηκε πάνω μου κ άρχισα να της λέω ότι φαντασιωνομαι ότι την γαμω από τον κωλο κ ότι χυνω στο στόμα της. Ναι μου λει από την μήτρα στον κωλο κ μετά στο λαρύγγι. Μετά ιεραποστολικο, μετά πισωκολλητο ξαπλωτό στο πλάι. Μετά πάλι πιπα, πριν χάσω ανέβηκε πάνω μου κ χυσαμε μαζί. Με μουσκεψε με τα υγρά της, εξέτασα την καποτα βγήκε άθικτη. Έφυγε αφού φιλιθηκαμε γιατί είχε χτυπήσει το κουδούνι. Όσο πλενομουν κ ντυνομουν άκουγα τον συναγωνιστή στο διπλανό δωμάτιο να βογκαει σαν μοσχάρι από ηδονή, όπως κ εγώ άλλωστε. Άρε Αλινα θα χαρώ να σε δω να γίνεσαι μαμά αλλά ελπίζω μέχρι τότε να μου σηκώνεται κ να με πηγαίνεις στον παράδεισο. Καλές γιορτές. Γεια περιγραφή της Αλινας παραπέμπω σε προηγούμενες κριτικές, δεν έχει αλλάξει, ζουμερή κ στενή κ βλέμμα λάγνο κ φωνή καυλιαρικη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια