Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 245 10
Αριστοτέλους 6
Hot
Sex Studio
353966
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ημερομηνία ενδεικτική, καπου τον νοέμβριο. Εκανα την ίδια κριτικη από λάθος στην Τριγγέτα αλλά δεν ξέρω πως να την σβησω. Επισκεψη για την Ζανέτ με προγραμμα ποδολαγνείας, λόγο των καλών κριτικών. Η κοπέλα είναι οπως στις φωτογραφίες, αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Ψηλή, φυσιολογικού βάρους, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα, λίγο νταρντάνα θα έλεγα για εμένα, ήθελα κάτι πιο γλυκανάλατο. Παρότι είχα πολύ αγχος και λόγω αδυναμίας μου να καυλώσω επειδή περίμενα κάτι άλλο η κοπέλα έκανε ότι περνουσε από το χέρι της για να δει το πεος μου σε στύση. Ευγενικότατη,χαμογελαστη,ευδιαθετη,χωρις τουπε, προσπάθησε με κάθε τρόπο, μέχρι που έφερε και το αιδίο της στη μούρη μου να το γλύψω σε 69. Εν τέλη τελείωσα, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα επειδή δεν ήταν εμφανισιακά αυτό που με άναβε. Πάντως η διάθεση της και η προσπάθεια της ήταν αξιέπαινη. Δεν εχω ξαναδει κάποια να κανει τέτοια προσπαθεια!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Το λέω γιατί και εγώ πηγαίνω χρόνια τώρα αν και τον τελευταίο καιρό με την εξαφάνιση μιας συγκεκριμένης που ήμουν σταθερός έχω καιρό να πάω.
Συμβουλή μου δοκίμασε και την Μιχαέλα από εκεί. Πετιτ σωματότυπο, ευγενική με αρκετά καλά ελληνικά. Πιστεύω θα σου αρέσει.....