Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 327 10
Τριγγέτα 3
Hot
Sex Studio
507018
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επισκεψη το πρωι, ζητησα προγραμμα ποδολαγνειας, μου λεει η τσατσα 80 ευρω.. Λεω κατι καλο θα εχει (βλάκας). Κανω το μπανιο μου, ερχεται η κοπελα με καμια διαθεση, παει να κανει στοματικο χωρις καποτα, λεει αυτο δεν πληρωσες; Λεω οχι, πληρωσα για ποδολαγνεια.. Καλύτερα για εκεινη λεει. Μου δινει την καποτα στο χερι να την βαλω ακαυλωτος.. Λεω νταξει τωρα, καταλαβα..Εμφανισιακα απο προσωπο μακρια απο τις φωτογραφιες, κακοφτιαγμενα τσιμπουκοχειλα, τουλαχιστων ειχε ωραιες πατουσες, απο σωμα οπως στις φωτογραφιες, λεπτη. Ερχεται απο πανω μου και καθεται για να μυρισω το αρωμα της, μπας και καυλωσω (?), καμία προσπαθεια να με φτιαξει λιγο. Φιλαω ποδια, γαργαλιεται και δυσανασχετει, παω να μπω στο μουνι της ιεραποστολικο, δεν με αφηνε ουτε μισος να μπω, αργα αργα λεει.. Βλεπει οτι δεν τελειωνω , ούτε 5 λεπτα, και αρχιζει τα ρωσικα/ουκρανικα, μου πεφτει, καμια προσπαθεια για να καυλωσω απο μερους της, χωρίς καμια προσπαθεια να χυσω, time’s up+ρωσικα/ουκρανικα και φευγει. Προφανως δεν θα καθομουν να μαλωσω με την τσατσα. Οτι χειροτερο εχω παει ποτε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ραχήλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2024
λίγο ακριβή η βόλτα έτσι;
Α-Ω
15 Δεκεμβρίου, 2024
Να μαλωνες
S
SpermCountry
16 Δεκεμβρίου, 2024
πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να έπαιρνα 2 μπριτζόλες απο το σουπερ μαρκετ να κανω την δουλειά μου και να τις ετρωγα μετα
M
Mad5
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3