Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 21 10
Sex Studio
107086
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Επίσκεψη την Παρασκευή στη Σαχτούρη 1. Παρούσα ήταν η Ρωσίδα Σοφία. Η τσατσά ανακοίνωσε 40 ευρώ για το απλό, 70 για 69 με ελεύθερο στοματικό, 100 ευρώ για μισάωρο και 200 για ώρα!!! Αυτές οι τιμές για ελεύθερο στοματικό και 69!!!!
Αν είναι δυνατόν!!!
Πάντως η κοπέλα είναι γλυκύτατη! Πολύ ωραίο προσωπάκι!
Καλό σώμα με πιασιματάκια, τριάρια σίγουρα βυζιά (αν και δεν το έχω με τα μεγέθη), πεσμένα και πολύ μαλακά.
Τελικά έδωσα 70 ευρώ για ελεύθερο στοματικό, αλλά και επειδή ήθελα να προσπαθήσω κι εγώ να ευχαριστήσω το κορίτσι.
Ξεκίνησε εκείνη με μια σχετικά καλή πίπα και έπειτα ξάπλωσε και άρχισα να τη γλύφω από το αυτάκι μέχρι το μουνάκι της.
Κατέβασε υγρά και κάποια στιγμή άρχισε να κάνει τινάγματα σαν να τη χτύπησε ρεύμα. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα τιναζόταν και ανάσαινε κάπως βαριά. Κάποια στιγμή το μουνί της έγινε πολύ μούσκεμα. Ανέβηκα και την έγλυψα στα βυζιά της και το αυτί και ξανακατέβηκα στο μουνί της.
Η ίδια φάση ξανά με τα τινάγματα.
Σταμάτησα, μου οέρασε καπότα και ξεκινήσαμε ιεραποστολικό. Με είχε χουφτώσει από τον κώλο και κούναγε τη μέση της σαν παλαβή. Εγώ όμως με τα μαλακισμένα τα προφυλακτικά δεν νιώθω και τίποτα ιδιαίτερο, οπότε τη γύρισα στα τέσσερα μήοως και γίνει κάτι.
Στήθηκε πολύ ωραία και την κρατούσα από τη μέση, σηκώνοντάς την ελαφρώς.
Δυστυχώς μου έπεσε και μου έβαλε άλλο προφυλακτικό γιατί το πρώτο κόντεψε να βγει. Ξανά όμως δεν ένιωθα και πολλά, οπότε εκείνη ανέλαβε δράση και πραγματικά της το αναγνωρίζω πως προσπάθησε πολύ για να με ικανοποιήσει. Ξάπλωσα ανάσκελα, τον έγλυφε διαρκώς με ωραίο σέξι γλύψιμο και με τελείωσε παίζοντάς τον με εκπληκτικό παίξιμο! Όλα πήγαν στα χέρια της και λίγα επάνω μου.
Αφού δεν ένιωθα πολλά με το προφυλακτικό, έκανε αυτό που έπρεπε για να χύσω.
Της το αναγνωρίζω, γιατί το έκανε με αρκετά σέξι τρόπο.
Η κοπελιά την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα, στη Φιλαδέλφεια.
Ο ηλίθιος δεν ρώτησα πού.
Θα ήθελα πολύ να την κλείσω για μισάωρο, αλλά με τέτοιες τιμές, δεν το βλέπω...
Αν είναι δυνατόν!!!
Πάντως η κοπέλα είναι γλυκύτατη! Πολύ ωραίο προσωπάκι!
Καλό σώμα με πιασιματάκια, τριάρια σίγουρα βυζιά (αν και δεν το έχω με τα μεγέθη), πεσμένα και πολύ μαλακά.
Τελικά έδωσα 70 ευρώ για ελεύθερο στοματικό, αλλά και επειδή ήθελα να προσπαθήσω κι εγώ να ευχαριστήσω το κορίτσι.
Ξεκίνησε εκείνη με μια σχετικά καλή πίπα και έπειτα ξάπλωσε και άρχισα να τη γλύφω από το αυτάκι μέχρι το μουνάκι της.
Κατέβασε υγρά και κάποια στιγμή άρχισε να κάνει τινάγματα σαν να τη χτύπησε ρεύμα. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα τιναζόταν και ανάσαινε κάπως βαριά. Κάποια στιγμή το μουνί της έγινε πολύ μούσκεμα. Ανέβηκα και την έγλυψα στα βυζιά της και το αυτί και ξανακατέβηκα στο μουνί της.
Η ίδια φάση ξανά με τα τινάγματα.
Σταμάτησα, μου οέρασε καπότα και ξεκινήσαμε ιεραποστολικό. Με είχε χουφτώσει από τον κώλο και κούναγε τη μέση της σαν παλαβή. Εγώ όμως με τα μαλακισμένα τα προφυλακτικά δεν νιώθω και τίποτα ιδιαίτερο, οπότε τη γύρισα στα τέσσερα μήοως και γίνει κάτι.
Στήθηκε πολύ ωραία και την κρατούσα από τη μέση, σηκώνοντάς την ελαφρώς.
Δυστυχώς μου έπεσε και μου έβαλε άλλο προφυλακτικό γιατί το πρώτο κόντεψε να βγει. Ξανά όμως δεν ένιωθα και πολλά, οπότε εκείνη ανέλαβε δράση και πραγματικά της το αναγνωρίζω πως προσπάθησε πολύ για να με ικανοποιήσει. Ξάπλωσα ανάσκελα, τον έγλυφε διαρκώς με ωραίο σέξι γλύψιμο και με τελείωσε παίζοντάς τον με εκπληκτικό παίξιμο! Όλα πήγαν στα χέρια της και λίγα επάνω μου.
Αφού δεν ένιωθα πολλά με το προφυλακτικό, έκανε αυτό που έπρεπε για να χύσω.
Της το αναγνωρίζω, γιατί το έκανε με αρκετά σέξι τρόπο.
Η κοπελιά την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα, στη Φιλαδέλφεια.
Ο ηλίθιος δεν ρώτησα πού.
Θα ήθελα πολύ να την κλείσω για μισάωρο, αλλά με τέτοιες τιμές, δεν το βλέπω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;