Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 87 10
Sex Studio
146478
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μπαίνοντας σήμερα το απόγευμα να δω το πρόγραμμα στο paradise έπεσα πάνω στην Αλίνα. Θεώρησα υποχρέωση μου να σας ειδοποιήσω για αυτά που ξέρω. Την προηγούμενη Άνοιξη πήγαμε με έναν φίλο μου βόλτα στα μπουρδέλα της πόλης κ πέσαμε πάνω στην Αλίνα. Αποφασίσαμε να την πάρουμε γιατί στα γύρω μαγαζιά η κατάσταση ήταν απελπιστική. Πήραμε πρόγραμμα με 69 και ο φίλος πέρασε πρώτος. Όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα στο δωμάτιο (η κοπέλα δεν έκανε μπάνιο ανάμεσα) οπότε ήμουν ήδη κάπως κριντζαρισμένος σε ότι αφορά το γλυφομούνι. Όταν ήρθε η ώρα για το 69 παρατήρησα στην επίμαχη περιοχή μια πληγή. Θεώρησα ότι ίσως έχει ενεργό έρπη και απέφυγα να την γλύψω καλού κακού. Δεν της είπα κάτι γιατί δεν ήξερα στα σίγουρα αν όντως είχε πρόβλημα. Τη γάμησα στα τέσσερα λίγο ξενερωμένος από την εξέλιξη και πλύθηκα καλά στο τέλος. 1 μήνα μετά ο φίλος μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε πως έχει σύφιλη και πως ήταν σίγουρος πως το κόλλησε εκείνη τη μέρα γιατί είχε να κάνει σεξ από τα προηγούμενα Χριστούγεννα δηλαδή τους τελευταίους 6 μήνες και κάτι είχε πάει μόνο με την Αλίνα. Τότε θυμήθηκα την πληγή και μπήκα στο ίντερνετ να δω φωτογραφίες από σύφιλη για να συγκρίνω. Δυστυχώς λόγω κακού φωτισμού και επειδη είχε πέρασει καιρός δεν ήμουν σίγουρος. Έκανα εξετάσεις κάθε μήνα μέχρι και Σεπτεμβρίο και ήμουν καθαρός. Ο φίλος όμως την πάτησε άσχημα και έτρεχε στο ΑΧΕΠΑ για Θεραπείες. Αποκλείεται η ίδια, με πληγή στην περιοχή, να μην είχε ενόχληση και να μην ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά για να δει γυναικολόγο. Αλλά επέλεγε να δουλεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πραγματικά απαράδεκτη! Δεν ξέρω πότε το κατάλαβε και σταμάτησε και ελπίζω να μην την πάτησαν άλλοι. Έχετε το νου σας γιατί μιλάμε για υγειονομική βόμβα. Μακριά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Δλδ σοβαρά τώρα τι σου έκανε κλικ σε αυτό το μπαζο;
@Karaman7 όταν διαγνώστηκε ο φίλος η κοπέλα είχε φύγει και είχαν κατεβάσει το προφίλ της από το site. Υπέθεσα ότι δεν θα την ξαναδούμε. Τώρα που ήρθε ξανά ενημέρωσα με το που την είδα. Επίσης τότε δεν είχα ακόμη λογαριασμό στο site, έμπαινα ως επισκέπτης. Αν όμως δούλευε ακόμα θα έκανα άμεσα λογαριασμό να ενημερώσω.