Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 80 10
Sex Studio 192086
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον επισκεψη στο εν λογο μαγαζι στο τελος της 2ης βαρδιας.Ειχε Καταλινα και Χλοη το γνωστο διδυμο της αλυσιδας.Καταλινα αδιαφορη για το γουστο μου η Χλοη παλι ενα μελαχρινο Σλατινακι με τατου στο μπουτι ,πιρσινγκ στα βυζια ωραιο μουτρακι μελαχρινη ωραιο μωρο.Την ειχα ξαναδει Λιοσιων αλλα τοτε ειχα περασει διερευνητικα.Τωρα πηγα στοχευμενα υστερα απο φαγητο και ποτο σε μαγαζι στην περιοχη.Πληρωσα στην τσα2 και μπηκα δωματιο να περιμενω το μωρο.Ηρθε μετα απο λιγο χαμογελαστη,μιλαει ελαχιστα Αγγλικα και μαλλον καθολου Ελληνικα αλλα οκ ειναι καινουργια.Αφου εκατσε μπροστα στον καθρευτη να φτιαχτει λιγο ηρθε προς εμενα.Της ορμησα να τη φιλησω λιγο λαιμο,βυζια κλπ και μετα αφου εκανε ενα υποτηπωδες περασμα με φιλακια στο κορμι μου εσκισε καποτα να κανει πιπα.Η πιπα της ειναι οκ αλλα το καλο ειναι οτι μπουκωνεται και σε κοιταει συνεχεια με τις ωραιες της ματαρες οσο τον εχει στο στομα πολυ εκφυλα.Καποια στιγμη της δειχνω να παρει τις μπαλλες στο στομα και το εκανε πολυ προθυμα το καραμελωμα με τη ζεστη γλωσσα της κοιτωντας με στα ματια παλι.Ωραιο σκηνικο να σε γλυφει ενα τετοιο Σλατινακι.Στη συνεχεια την εβαλα στα τεσσερα να βλεπω το πατουρι της και αφου πιστονιασα κατεθεσα το υγρο πυρ στο ζεστο μουνακι της.Μου εδωσε μωρομαντηλο να σκουπιστω με χαιρετησε με ναζι και ο καθεις πηρε τον δρομο του.
Ενα ομορφο Σλατινακι το οποιο αν μαθει και καποια Ελληνικα να υπαρχει και λεκτικη επικοινωνια μπορει να παει καλα και να μοιασει στην Μισελ της αλυσιδας η οποια ηταν καλη περιπτωση.Κανει και ελ. τσιμπουκι για οποιον ενδιαφερεται εγω τα χω κοψει πια αυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!