Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Sex Studio
456189
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Διαβάζοντας τις καλές κριτικές είπα να επισκεφτώ την Έλις στη νυκτερινή βάρδια της. Ο χώρος καθαρός και η υπηρεσία ευγενική, πρόσφερε και αναψυκτικό την ώρα της αναμονής. Σε αυτό το σημείο να πω ότι μια τόσο απλή και οικονομική πράξη από την πλευρά της υπηρεσίας, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην τελική απόφαση ενός πελάτη. Όπως και γενικά η ευγένεια, όταν πχ λες στην υπηρεσία ότι θα κάνεις μια βόλτα και μπορεί να ξαναπεράσεις και αυτή σε αποχαιρετά με κατανόηση (ο κατσαπλιάς στην Κασσάνδρας αν διαβάζει, για αυτόν είναι το σχόλιο). Απλά πράγματα. Και αναφέρω αυτό για το αναψυκτικό γιατί με την εμφάνιση της η εντυπωσιακή Έλις, μου έβγαλε εξαρχής ένα στοιχείο υπερβολής, αλλά παρόλα αυτά, λίγο το περασμένο της ώρας, λίγο οι καλές κριτικές και λίγο η ευγενική χειρονομία της υπηρεσίας με το αναψυκτικό, με έκανε τελικά να πληρώσω το 50ευρο και να μπω.
Η κοπέλα είναι ψιλή, με καλό σώμα για αυτούς που ψάχνουν τα μοντέλα αλλά μια φάτσα λιγάκι άγρια. Όχι τόσο του γούστου μου. Στο δωμάτιο μπήκε επιθετικά, κάνοντας κάτι σαν στριπτίζ και γενικά είχε μια συμπεριφορά που προσπαθούσε να κερδίσει τον πελάτη δείχνοντας ότι είναι διαθέσιμη για πολλές συγκινήσεις. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που αρέσει σε πολλούς, αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως υπερβολικό. Αλλά ΟΚ, αυτό είναι προσωπικό, από τις κριτικές φαίνεται ότι εκλαμβάνεται θετικά από τους περισσότερους. Αυτό που σίγουρα δεν μου άρεσε, είναι ότι το σώμα της ήταν λιγάκι ιδρωμένο σε κάποια σημεία, ίσως και αυτό απόρροια των έντονων κινήσεων και συμμετοχής της πριν και κατά τη διάρκεια της πράξης. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποια δυσάρεστη μυρωδιά, αλλά η αίσθηση του ιδρωμένου σώματος (αντί ιδανικά ενός στεγνού και μοσχομυριστού) είναι ένα ξεκάθαρο μείον, που θα έπρεπε να αποφευχθεί. Εν κατακλείδι, ένα άλογο που δεν ήταν του γούστου μου αλλά σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς.
Η κοπέλα είναι ψιλή, με καλό σώμα για αυτούς που ψάχνουν τα μοντέλα αλλά μια φάτσα λιγάκι άγρια. Όχι τόσο του γούστου μου. Στο δωμάτιο μπήκε επιθετικά, κάνοντας κάτι σαν στριπτίζ και γενικά είχε μια συμπεριφορά που προσπαθούσε να κερδίσει τον πελάτη δείχνοντας ότι είναι διαθέσιμη για πολλές συγκινήσεις. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που αρέσει σε πολλούς, αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως υπερβολικό. Αλλά ΟΚ, αυτό είναι προσωπικό, από τις κριτικές φαίνεται ότι εκλαμβάνεται θετικά από τους περισσότερους. Αυτό που σίγουρα δεν μου άρεσε, είναι ότι το σώμα της ήταν λιγάκι ιδρωμένο σε κάποια σημεία, ίσως και αυτό απόρροια των έντονων κινήσεων και συμμετοχής της πριν και κατά τη διάρκεια της πράξης. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποια δυσάρεστη μυρωδιά, αλλά η αίσθηση του ιδρωμένου σώματος (αντί ιδανικά ενός στεγνού και μοσχομυριστού) είναι ένα ξεκάθαρο μείον, που θα έπρεπε να αποφευχθεί. Εν κατακλείδι, ένα άλογο που δεν ήταν του γούστου μου αλλά σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλις
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού