Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 100 10
Θεσσαλίας 136 (Dream Place)
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
302024
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις στις συνευρέσεις μου με τις κυρίες του χώρου. Σημαντικό για μένα είναι να είναι σωστές επαγγελματίες, χωρίς να χρειάζονται να υποκρίνονται καταστάσεις που δεν βιώνουν απλώς και μόνο για να με ανεβάσουν και ο χώρος που τις φιλοξενεί να σέβεται τον πελάτη προσφέροντας καθαριότητα και να μην πιέζει εκνευριστικά με τον χρόνο. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τον χρόνο, απλώς το αναφέρω. Στην περίπτωση αυτή ο χώρος ήταν από τους πιο καθαρούς, αν όχι ο πιο καθαρός, από αυτούς που έχω επισκεφτεί και η κυρία της υποδοχής αρκούντως ευγενική και με κατανόηση όταν δεν μπήκα με την πρώτη και είπα ότι μπορεί να ξαναπεράσω.
Η Αγάπη είναι μια κλασική περίπτωση μιλφάρας που έβγαζε έναν συνδυασμό καύλας και γλύκας. Καλό σώμα, μεγάλα φυσικά βυζιά, καλός κώλος και έκφυλο πρόσωπο. Είχε καρέ μαλλί, μου έβγαλε κάτι από Έφη Σαρρή (ω τι καύλα) και το βλέμμα της ήταν πολλά υποσχόμενο και διαπεραστικό. Τυπική και ευγενική, δεν έδειξε να βιάζεται και με την εμφάνιση της στο χώρο σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά οικεία. Την πήρα στα 4 και ο κώλος της μπορώ να πω ότι είναι εξίσου καλοσχηματισμένος με τα βυζιά της. Για αυτούς που τους αρέσουν οι μιλφ, χρειάζεται μια δοκιμή.
Η Αγάπη είναι μια κλασική περίπτωση μιλφάρας που έβγαζε έναν συνδυασμό καύλας και γλύκας. Καλό σώμα, μεγάλα φυσικά βυζιά, καλός κώλος και έκφυλο πρόσωπο. Είχε καρέ μαλλί, μου έβγαλε κάτι από Έφη Σαρρή (ω τι καύλα) και το βλέμμα της ήταν πολλά υποσχόμενο και διαπεραστικό. Τυπική και ευγενική, δεν έδειξε να βιάζεται και με την εμφάνιση της στο χώρο σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά οικεία. Την πήρα στα 4 και ο κώλος της μπορώ να πω ότι είναι εξίσου καλοσχηματισμένος με τα βυζιά της. Για αυτούς που τους αρέσουν οι μιλφ, χρειάζεται μια δοκιμή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1