Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
421636
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Φθινοπωρο μελαγχολικο..αναζητηση ζεστης γυναικας μπας και ζεσταθουμε..Ειδα καινουργια κοπελα με το ονομα Βαλερια( δεν ειναι μια παλια με το γιγαντιο στηθος ..) ετσι εσπευσα απο περιεργεια...Περιμενα λιγη ωρα να τελειωσει το προηγουμενο ραντεβου και ακουγα και κατι αγκομαχητα...ενδιαφερον σκεφτηκα..Βγηκε μετα απο καμποση ωρα ..ωραιο συνολο καλο σωμα ..γυρω στα 35-40 την εκοψα..σωμα καλο..ενταξει οχι μοντελε 20αρας..αλλα καλοστεκουμενο σαν συνολο..ξανθια ευγενικη χαμογελαστη...καλα οπισθια μεση κανονικη..στηθος υπαρκτο..ελαφρως πεσμενο αλλα οκκ..Σιγουρα η Λειλα που δουλευε στο διπλα ειναι πιο εντυπωσιακη..αλλα καμια φορα λειτουργουμε διαφορετικα κι ετσι επελεξα αυτην. Και το ενστικτο μου δε με διεψευσε...ηρθε ομορφα διπλα μου..χαδακια και γλυψιματακια πολυ θερμα σε λαιμο στηθος παρακατω...ο,τι πραγματικα χρειαζομουν! Πιπα καλη αργη ηδονικη για παρα πολυ ωρα..μετα με καβαλησε με δυνατη συμμετοχη..καποια στιγμη μου πε πως κοντευει να τελειωσει κιολας..οκκ..μ εφτιαξε παντως και τη γυρισα στα τεσσερα..εκει εδωσα πονο ακομη παραπανω..και...τελειωσε το παραμυθι! Ειπαμε και κανα δυο κουβεντουλες και με αποχαιρετησε ομορφα. Καλα ηταν! Αν και πηγα με πεσμενη διαθεση εφυγα καλυτερα, αν μια γυναικα του χωρου εχει τον τροπο της και καταλαβαινει πως πρεπει να στο προσφερει.. σε κερδιζει..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
90€
Θα την ξανασυναντούσες;