Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σε όλους.μετα από μικρή βόλτα κατέληξα στην Μπιάνκα που με κέρδισε στο σαλοναρισμα.ηρθε έκατσε πάνω μου με φιλούσε κ τριβόταν ενώ η τσατσά έλεγε το ποίημα.καταλαβα ότι παίζει ρουμανική πονηριά αλλά είναι 24 χρόνων με ένα δερματακι απαλό, ξανθό μαλλί, μικρά βυζάκια ωραίο σφιχτό κωλαρακι κ μια γλυκιά φατσούλα (ότι πρέπει για πιπινολατρες). έδωσα 60€ για ακα,cim,69.την ροδέλα της την δίνει στα 80 αν το συγκράτησα σωστά.
Φρεσκαρισμα κ τσουπ το πουτανακι με στην τσαχπινια.μου έδωσε τα βυζάκια της για γλυψιμο ενώ χουφτωνα το κωλαρακι της.στην πίπα καλουτσικη με λίγο χέρι που δεν το επερνε,με κοιτούσε στα μάτια γκαυλωτικα,δεν πέρασε από μπάλες κ δεν δέχεται χέρι στο κεφάλι για πίεση μπας κ το πάρει πιο βαθιά (το μισο κ με το ζόρι,απλά ρουφούσε δυνατά το κεφάλι).μετα 69 , ωραίο μουνακι καθαρό κ γουσταρε πολύ για γιατί κουνούσε την λεκάνη της με μανία.δαχτυλο δεν άφησε.μετα σκούφο κ με καβάλησε λίγο από μπροστά κ μετά γύρισε.εκει την πιστόνιασα λίγο δυνατά κ τσινιξε.μετα στα 4 έδωσα πόνο κ έφευγε μπροστά όλοι την ώρα (εκεί μετάνιωσα που δεν έδωσα αλλά 20 για το κωλι της). γενικά σφιχτό μουνακι.για τέλος την έβαλα στην πίπα όπου τα ρουφηξε όλα στο στόμα κ τα έφτυσε στον νιπτήρα.ειναι λίγο πονηρή προσπαθεί να μην τον τρώει καλά αλλά άμα την κλειδώσεις παραδίνεται γιατί είναι μικροκαμωμένη.
Συμπέρασμα ίσως την ξαναδώ για το κωλι της , αξίζει μια επίσκεψη για το παλμαρέ και για το νεανικό μουνακι της αλλά μέχρι εκεί.
Καλή συνέχεια και γαματε γιατί χανόμαστε!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2024
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 savvass, ARIS einai re

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2024
Σε ποια βάρδια;
review reaction 1 savvass
08 Νοεμβρίου, 2024
Αυτήν έψαχνα και εγω την 28η , αλλά ρώτησα απέναντι στο γωνιακό και ηταν κλειστά νόμιζα εκεί δούλευε. Αυτό ηταν ανοιχτό αλλά μπήκα να ρωτήσω. Βάρδια πρωινή ήταν ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2