Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 189740
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κωνσταντινα ειναι μια σχετικα ψηλη, καστανοξανθη , λεπτη κοπελιτσα με ωραιο κωλαρακι και συμπαθητικο μουτρακι, δυστηχως με μικρα βυζακια,28 με 29 ετων την κοβω. Γενικα ωραια παρουσια. Με την εισοδο μου στον οικο η τσατσα με ρωτησε αν ξερω την κοπελα μιας και απ'οτι φαινεται βαριεται πλεον και να σαλοναρει. Απαντησα ναι μιας και την ειχα ξαναδει και μπηκα δωματιο. Με βρηκε ξαπλωμενο στο κρεβατι. Λιγα προκαταρκικα με φιλακια σε λαιμο και στηθος, καποτα σε μισοσηκωμενο καβλι και χεκινησε πιπα. Μου σηκωθηκε γρηγορα οποτε χεκινησαμε στα τεσσερα.Μου πεταγε κατι ατακες τυπου "ναι γαμα το μουνακι μου"' , "πωπω τι καβλι που εχεις" θεωροντας οτι ετσι θα με διεγειρει φανταζομαι ,αλλα δυχτηχως η κακη υποκριτικη της φερνει το αντιθετο αποτελεσμα. Καταλαβε οτι δυσκολευομαι να τελιωσω οποτε με δικια της πρωτοβουλια γυρισαμε σε reverse cowgirl. Εκει την παραδεχομαι παντως, πανω που ειχα σχεδον αποδεχτει το ενδεχομενο να φυγω αχυστος η τυπισα με καβαλησε και κουνιοταν στο καβλι μου υπεροχα, σε συνδιασμο με την θεα απο το καταπληκτικο κωλαρακι της τελικα εχυσα. Το εσωσε στο 90'. Σε γενικες γραμμες δεν δειχνει να χει πολυ διαθεση, ισως της εχει γινει πολυ ρουτινα η ολη φαση, αξιζει μονο αν τυχει να σε εκει κοντα, θες να ριξεις εναν στα γρηγορα και βαριεσαι να ψαχνεις αλλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως