Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 20 10
Sex Studio 105942
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δευτερα απογευματακι εχοντας δει στο σαιτ οτι ειναι η Αμαλια που μου ειχε αφησει ωραιες εντυπωσεις απο προηγουμενη συνευρεση μας οταν ηταν στο Κ το καλοκαιρι ειπα να την ξανατιμησω.Η κοπελα Μολδαβεζα δηλωνει μελαχρινη με σκουρο δερμα (εχω αδυναμια στις σκουροχρωμες)μακρυ ισιο μαλλι,τατου και πολυ καβλε στυλ και βαδισμα.Ηλικιακα καπου 30-32 την εκοψα.Σαν χαρακτηρας εξω καρδια.Πολυ φιλικη και ανετη σαν να τη γνωριζεις χρονια.Πληρωσα την τσατσα 40 και μπηκα.Η κοπελα ηρθε ευδιαθετη με χαμογελο.Στην πιπα μαστορισσα.Το κατεχει αφου μου τον εκανε τουρμπο την πηρα κανονικα με την αισχρολογια απο μεριας μου αλλα και απο μεριας της να πηγαινει συννεφο πραγμα που μου αρεσε.Καθως την πηδαγα επαιζε με τις ρογες μου που με καβλωσε ακομα περισσοτερο.Το τελος ηρθε μεσα της ασαλιωτο.Μιλησαμε λιγο και εφυγε.Αμαλια εισαι κουκλα,σεξι και γαμω τις κοριτσαρες.Να εισαι καλα,να προσεχεις οπου πας και σε ευχαριστω για αλλη μια ωραια εμπειρια.Να την φερνετε συχνοτερα.ΤΟΠ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αμαλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Yatoputso

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2024
Έχει μεγάλα η μικρά βυζιά η Αμαλία;
07 Νοεμβρίου, 2024
φιλε απειρε εχει κανονικα βυζια ουτε τερμα μεγαλα αλλα ουτε και μικρα ειναι οσο πρεπει.
review reaction 1 Apeiros1234
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2