Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 65 10
Sex Studio 167433
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0

Χρωστούμενη κριτική από μέσα Αυγούστου.
Επίσκεψη στο κατάστημα των ΒουΠου λόγω ότι είδα στο ρόστερ την Νάντια, μια κοπέλα που είχα «λοκάρει» όταν εμφανίστηκε σε γραφείο γιατί μου άρεσε πολύ στις φωτογραφίες. Είχα κλείσει μάλιστα μαζί της αλλά μου είχαν ακυρώσει τελευταία στιγμή από το γραφείο.
Το κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο της Μεταμόρφωσης, άνετο παρκινγκ ακόμα και ακριβώς απέξω, δεν ξέρω όμως τι θα γίνεται εκεί τον χειμώνα και σε ώρες καταστημάτων, εναλλακτικά μπορεί κάποιος να το αφήσει και στα στενά παραμέσα που έχει ένα νεκροταφείο και εκεί επικρατεί γενικά… νέκρα..
Η θέση του μαγαζιού είναι ένα θέμα γιατί υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις κοντά και μπορεί να σε πάρει κανα μάτι, εγώ την μέρα που πήγα βέβαια ήταν σαν να έπαιζα σε μετα-αποκαλυπτική ταινία, άδειοι δρόμοι, καταστήματα κτλ.

Χτυπάω στην εξώπορτα και μου ανοίγει η τσατσα, με σπαστά ελληνικά μου ανακοινώνει την Νάντια, πολύ όμορφη κατά τη γνώμη μου, ίδια με τις φωτο. Ήρθε χαμογελαστή φορώντας ένα πολύ ωραίο σετ εσωρούχων, έκανε μια στροφή και υποχώρησε πάλι στα ενδότερα. 3 προγράμματα μου ανακοινώθηκαν, απλό, 45λεπτο με ελευθερο στοματικό και μονοωρο με 2 εκτονώσεις. Κόστος δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν 50-70-120, αλλά πολύ πιθανό να κάνω λάθος.

Πέρασα με το δεύτερο για να έχω μια σχετική άνεση χρόνου. Το δωμάτιο που μπήκα θέλει αρκετή δουλειά, πόρτα που κλείνει με το ζόρι και ντουζ που δεν λειτουργούσε καλά. Ωραίος πουτανιάρικος φωτισμός, κρεβάτι +μασαζοκρέβατο το οποίο θα έλεγα ότι είναι διακοσμητικό τελείως, γενικά το μαγαζί πλασάρεται για μασατζίδικο, αλλά είναι καθαρά στούντιο. Δίνεται πετσέτα μη σφραγισμένη, αλλά τουλάχιστον πέρασε το smell & moisture check.
Αφού φρεσκαρίστηκα ήρθε και το κορίτσι με τζελ και προφυλακτικά στο χέρι, να σημειώσω ότι δεν φόραγε αυτές τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορεί να την έχετε δει σε φωτος, καλό αυτό γιατί δεν ταιριάζουν σε καμία γυναίκα τέτοιες βλακείες. Ξεκίνησε τις κλασικές ερωτήσεις, παπαγαλίστικα θα έλεγα, περάσαμε ευτυχώς γρήγορα στα χάδια και τα φιλιά στο σώμα της. Αν εξαιρέσουμε την πίπα που για τα γούστα μου ήταν αδιάφορη, αλλά αρκετή για να έρθει η ανόρθωση, μπορώ να πω ότι στο κρεβάτι με εξέπληξε ευχάριστα. Και ωραία στησίματα έκανε και συμμετείχε με προστυχόλογα, κραυγούλες, μορφασμούς πέσανε και κάτι ωραία φιλιά και γενικά με τόσο ωραίο στητό και σφριγηλό σώμα περνάς πολύ ευχάριστα.
Το αρνητικό είναι ότι με το που ήρθε το τέλος στα 25 με 30 λεπτά η κοπέλα με ευχαρίστησε και έκανε να αποχωρήσει, της είπα να μείνει καθώς υπήρχε ακόμα χρόνος. Συνέχισε λίγο ένα τυπικό social για 2-3 λεπτά και αποχώρησε. Δεν ξέρω γενικά ποια είναι η πολιτική σε αυτά τα μαγαζιά, αλλά θεωρώ από τη στιγμή που λες 45’ πρέπει να το τηρείς, να πω ότι γινόταν χαμός από κόσμο έξω να πω εντάξει, έχει δύσκολα μπροστά της εργαζόμενη δεν πειράζει, αλλά εδώ μιλάμε ότι βαράγανε μύγες. Εφόσον υποτίθεται ότι προσφέρεις και μασάζ εκτός του σεξ είσαι φάουλ για μένα.
Τελοσπάντων, μικρό το κακό. Έκανα το ντουζ μου, ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο, κοπέλα και τσατσά άφαντες, έτσι όπως ήμουν μονάχος στο έρημο σαλόνι θυμήθηκα τον μεταποκαλυπτικό εφιάλτη που ζούσα.
Αποχώρησα για να συνεχίσω τη βόλτα μου σε μια άδεια πόλη, ανακουφισμένος μεν, αλλά χωρίς να κάνω σκέψεις και ορέξεις για επανάληψη δε.

Συστήνεται στο απλό πρόγραμμα σε πιπινολάτρεις και σε όσους γουστάρουν αυτή τη κορμάρα που βλέπουν στις φωτογραφίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2024
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
woopsie
Σεβαστός
14