Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 126 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 481820
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεταμεσονύκτια εξόρμηση ,τελευταία φορά ,πριν καμία βδομάδα . Η κοπέλα είναι μια οπτασία . Σώμα 23χρονης αν κι είναι κοντά στα 35. Σεξι φωνή σεξι στήθος σεξι πόδια σεξι οπίσθια . Ίσως το πιο στενό μουνι που έχω πάρει σε εκδιδόμενη .
Στησίματα πορνοσταρικου επιπέδου αλλά και ταυτόχρονα αν της συμπεριφερθεί όμορφα βγάζει και πάθος .

Δεν ξέρω κατά ποσο χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες . Ίσως ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε στούντιο κάτι που με θλίβει καθώς σίγουρα θα την τιμούσα αν είχα τη δυνατότητα σε κάποιο ξενοδοχείο .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2024
Όνομα κοπέλας
Nina
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
137
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, ThE, Johnstef και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2024
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί τώρα στον χώρο των studio. Ίσως και ότι καλύτερο από covid και μετά, δηλαδή τα τελευταία 3-4 χρόνια. Σωματαρα εννοείται, όμορφη, δεν σε προσβάλλει ούτε δημιουργεί σόου, είναι κουλ θα σου πεταξει και την επιτυχημένη σποντουλα όπως και πλακα θα σου κανει. Υπάρχει όμως και μια προυπόθεση. Πάνω από όλα να έχει κέφια. Ειδικά αν πεσεις σε μέρα με πολυ κίνηση στον χώρο είναι επακόλουθο και αυτονόητο ότι η περιποίηση της θα είναι και πιο βιαστική. Έχω κάνει και κριτική για την συγκεκριμένη πριν κανα 8μηνο περίπου. Μετριότητα σε μένα αλλά δικαιολογημένα λόγω κίνησης ημερών. Ίσως την τιμήσω ξανά λόγω των νέων φωτογραφιών της.
02 Οκτωβρίου, 2024
Ωραια εμφανιση δε το συζηταμε...ωστοσο εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος με τη συμπεριφορα της...ειχα γραψει και μια κριτικη..ισως δε τη πετυχα σε καλη στιγμη ομως, δε θελω να αδικω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2