Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 86 10
Sex Studio
144052
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η Μαρία με τράβηξε γιατί είναι τσαχπίνα και ενώ έφυγα αχυστος από τόσες λέω αυτή θα τα καταφέρει μάλλον και όντως ασε που η τυπισσα ειχε ουρά λόγο συμπεριφορας.
Μπαίνει στο δωμάτιο την λέω έχεις ωραία τετρακέφαλα με λέει γυμνάζομαι μιλήσαμε γενικα λίγο είχε χαβαλέ καλούτσικα πιπα ωραία στα τέσσερα κιόλας έδινε πονο . Τα μόνα αρνητικά ότι στο 7 λεπτό 8 λεπτό μας έβαλε μουσική η τσατσα και η κοπέλα συνέχισε αυτό με άρεσε μέχρι να τελειώσω δε τη πειραξε αλλά νευριασα αρκετά γιατί πρωτη φορά το παθαινω στο παρανταισ εγώ αυτό το έχω ακουσει αλλά τόσες φορές πρωτη φορα κρίμα είναι να είσαι πελατης και να μην σε σέβονται
Μπαίνει στο δωμάτιο την λέω έχεις ωραία τετρακέφαλα με λέει γυμνάζομαι μιλήσαμε γενικα λίγο είχε χαβαλέ καλούτσικα πιπα ωραία στα τέσσερα κιόλας έδινε πονο . Τα μόνα αρνητικά ότι στο 7 λεπτό 8 λεπτό μας έβαλε μουσική η τσατσα και η κοπέλα συνέχισε αυτό με άρεσε μέχρι να τελειώσω δε τη πειραξε αλλά νευριασα αρκετά γιατί πρωτη φορά το παθαινω στο παρανταισ εγώ αυτό το έχω ακουσει αλλά τόσες φορές πρωτη φορα κρίμα είναι να είσαι πελατης και να μην σε σέβονται
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!