Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Sex Studio 186493
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πρωινη επίσκεψη, δούλευε βάρδια η Κωνσταντίνα. Η κυρία στην υποδοχή ευγενέστατη, ο χώρος περιποιημένος, καθαρός. Βλέπω την Κωνσταντίνα, λέω ωραίο κορίτσι, νεαρό, αδύνατη, ψηλή, μικρό αλλά στητό βυζάκι και νορμαλ πρόσωπο, λέω μια χαρά. Πέρνω το απλό προγραμμα.
Περίμενα στο δωμάτιο την Κωνσταντίνα, ερχεται μετά απο λίγο, μου λέει βγάλε τα ρούχα, κλείσε τη πόρτα και περίμενε. Μετά από 5 λεπτά έρχεται, ξινισμένη, τελείως διεκπαιρεωτική, ούτε να μιλήσουμε λίγο, μια αγκαλιά, κάπως να έρθουμε πιο κοντά.. τίποτα. Κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει την καπότα αμέσως λέγοντας μου να καθίσω κι εγώ. Εδειχνε να δυσανασχετεί με τα φιλιά στο λαιμό, ακόμα και στο στήθος (αν και δε τα δεχόνταν), δε δεχόνταν με τίποτα όμως να αγγίξω το μουνάκι της. Την ρώτησα αν θέλει να πλύνω τα χέρια μου, κατηγορηματική. Της ζητούσα να ξαπλώσει για να έρθουμε πιο κοντά, με τα χίλια ζόρια και πάλι με τίποτα να μη πλησιάζω το μουνάκι της. Πάει να μου βάλει καπότα στο μη καυλωμένο πούτσο μου, της εξήγησα ότι καλύτερα να με καυλώσει πρώτα, είπε ότι θα με καυλώσει με την πίπα. Κατάφερε να με καυλώσει λίγο με την πίπα, της εξήγησα πάλι ότι αν νιώσω λίγο το μουνάκι της θα καυλώσω γρήγορα και πολύ, τίποτα, τα ίδια. Με μισοκαυλωμένο πούτσο, με ρώτησε για να την πάρω στα 4, πράγμα που δε γινόνταν και ειλικρινά απορώ, σαν να δίνεις πανελλήνιες και να μη ξέρεις τη μέθοδο των τριών δηλαδή!! Μετά το συνέχισε προσπαθώντας να με καβαλήσει με τον μισοκαυλωμένο πούτσο. Πραγματικά αναρωτιόμουν γιατί δε μου είχε ξανασυμβεί αυτό. Το κατάλαβε και η ίδια ότι δε γίνεται (έπρεπε να το διαπιστώσει στη πράξη μάλλον), και ξεκίνησε να μου τον παίζει με την καπότα μέχρι που της είπα ότι καλά ήταν η παρωδία, φεύγω.

Κωνσταντίνα μου, φαίνεται ότι δε το γουστάρεις και δε το κάνεις με όρεξη. Εμείς όμως ερχόμαστε εκεί για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά, όχι να βλεπουμε ξινισμένα μούτρα και όλο όχι όχι και μη μη. Συγνώμη κιόλας. Ηταν κλεψιά το σημερινό και φυσικά ποτέ πια στο εν λόγω στούντιο γιατί πολύ πιθανό και οι άλλες κοπέλες να έχουν ίδια συμπεριφορά. Στο τέλος δηλαδή θα ρωτάμε όχι μονο για να βάλουμε λίγο δάκτυλο αλλά και αν επιτρέπεται να σας γαμήσουμε κιόλας κι αν ναι, αλλά πόση ώρα, πόσο δυνατά κλπ. Αλλάξτε επάγγελμα αν δε γουστάρετε. Από εμένα μεγάλο τεράστιο Χ. Και δεν είναι για τα 20 ευρώ, αδιάφορο το ποσό, αλλά για την απογοήτευση των προσδοκιών, το χαμένο χρόνο, τον εκνευρισμό, την κοροιδία και εν τέλει την μη ικανοποίησης της καύλας μου, που αυτό είναι το ζητούμενο της δουλειάς που επιλέξατε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
193
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, LION-974, Dstrict και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2024
Μακριά από αυτό κ από Λιοσίων 73
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Μιλάμε για τη γνωστή παλιά Κωνσταντίνα που εμφανίστηκε στο Λ73 τουλάχιστον από Οκτώβριο τού 2016 άν όχι παλιότερα,λεπτή καστανή σχετικά κοντό μαλλί νεαρή με συμπαθητική φάτσα;
(από Μαυροβούνιο έγραφε τότε το σάιτ τους)
review reaction 1 Johnstef
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Nαι προ κοβιτ είχα πάει μαζί της
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3