Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323146
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μακρυα κ αλαργα...επηρεασμενος απο τις πολυ ωραιες φωτο λεω να παω να δοκιμασω. ο χωρος πολυ ωραιος και η τσατσα ευγενεστατη. βγαινει η κοπελλα [πρωτα η Βαλερια η οποια σημειωτεον δεν εχει μεγαλη σχεση με τισ φωτο αλλα ειναι πολυ πιο στρουμπουλη κ τσουπωτη] κ ομοιως και αυτη πιο στρουμπουλη απο οτι στις φωτο. συνηθως επιλεγω πιο μοντελε αλλα λεω..Ρουμανα ειναι ...μπορει να κανει κολπα...δινω το παραβολο κ παω στο κατω δωματιο[ το μεγαλο] πολυ ωραιος χωρος. ερχεται η Καθριν χαμογελαστη μεν αλλα ουτε ιχνος προκαταρκτικου κ αμεσως προφυλακτικο σε πεσμενο μοριο. στοματικο της ξεπετας[ αφου εφαγε κοφτη γιατι με ποναγε] με ηλιθιους ηχους δηθεν χλαπα χλουπα...την σταματαω κ λεω αντε να βγαλουμε την υποχρεωση...βαζει μισο κιλο τζελ κ ανεβαινει πανω κ αρχιζει τα χοροπηδητα με ρυθμο σπιντας. παλει τρωει κοφτη αλλα σιγα σιγα ξαναρχιζε μονη της τα γρηγορα. νευριαζω κ την γυρναω πλαγιαστα για να μην μου κουνιεται...εκει σαν το μοσχαρι καθεται ακινητη κ σιωπηλη και δινω τελοσ στο σοου. Με ρωταει [ all good?] της πεταω [ too much gel] για να μην την χεσω κ μου αρχιζει κατι παπαριες για το προφυλακτικο κλπ.. τον πουλο κ ποτε ξανα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάθριν
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
oldboy
Ανώτατος
48
Πόντοι:
11.020
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aekaldo, daddy0h_, mkavlos και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2024
Ευχαριστούμε για την κριτική.
Τι γίνεται με αυτόν τον όμιλο; Δεν φτάνει που έχει τις σταθερές Μαλβίνα-Ζένια-Πωλίνα που από τις περιγραφές φαίνεται πως είναι psycho, φαίνεται πως ούτε με τις νέες αφίξεις μπορεί να δει κανείς προκοπή σ' αυτούς.
Η προηγούμενη παρτίδα από ουκρανάκια (Τάνια-Λίντα-Ρεβέκκα) ήρθε καταφανώς για αρπαχτή. Κα'να 15ημερο έκατσαν κι εν τω μεταξύ δεν διαβάσαμε καλές εντυπώσεις.
Και τώρα αυτό με την Κάθριν. Πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω να δοκιμάσω...
review reaction 1 oldboy
13 Σεπτεμβρίου, 2024
Δοκίμασε την Ελένη στο 36
13 Σεπτεμβρίου, 2024
Ούτε να το σκεφτεις. Τουλάχιστον εγώ την χαρακτηρίζω τρελή φόλα. Κ ούτε το παρουσιαστικό συνάδει με τις φωτο
14 Σεπτεμβρίου, 2024
Eπιτελους καποιος εκανε κριτικη.
Ειμαι σιγουρος οτι την εχουν παρει ΟΡΔΕΣ απο ΟΡΚ αλλα κανενας δεν μιλαει να προστατεψει τα επομενα θυματα.
Η κριτικη σου μου θυμισε ακριβως αυτο που ειχα περασει με την Τανια στον ιδιο οικο. Μεσα σε 15 δευτερολεπτα προσπαθησε να μου βαλει προφυλακτικο σε πεσμενο πουτσο κτλ κτλ.
Φερνει ομορφες κοπελες κραχτες. Πας καυλωμενος και λες ελα μωρε τι μπορει να παει στραβα? Ποτέ παλι.
review reaction 1 Johnstef, oldboy
14 Σεπτεμβρίου, 2024
Αλλού το όνειρο αλλού το θαύμα. Το θαύμα είναι η φίλη της η Valeria GFE VFM. Αυτή απλά έχει βάλει καλύτερες φωτογραφίες και κοροϊδεύει χοντρά.
review reaction 1 Johnstef
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5