Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 222 10
Κηφισού 30
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
498627
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ο τιτλος εχει να κανει για το ότι πήγα για την Αλινα π την ειχα δει στις φώτο,αλλά επειδή είχε 3 που την περίμεναν η τσατσά μ έδειξε τη 2η κοπέλα,την Ασία. Της ζήτησα να περιμένω να δω κ τν Αλινα,η οποία είναι όμορφη όπως στις φώτο,αλλά κατά βάθος μέσα μου ήξερα πως η επιλογή είχε γίνει. Ολοι πηγαν για την Αλινα,εμενα δεν μ αρεσει να ακολουθω τη μαζα,οποτε ως μοναχικος παιχτης που δεν ακολουθει τη μαζα,πηρα τη 2η κοπελα οσο οι αλλοι περιμεναν.Η Ασία λοιπον είναι μια 1.60+ κοπέλα,αδυνατα με σωματαρα μινιόν, με ωραίο φουσκωτό βυζι όμορφα πεσμένο,ωραία ρωγα,καλούτσικο σφιχτό κωλαράκι,ξανθιά,Λευκορωσίδα . Γενικά, οι λάτρεις του πρώην μπλόκ θα την λατρέψετε. Στα του αγώνα,μπήκε ευδιαθετη,έκανε την πλάκα της ,προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά κ αγγλικα,γενικά καλή συνεννόηση για να σπάσει ο πάγος κ όχι μόνο. Έπεσε στην αγκαλιά μου,φιλιά δεν δίνει,αλλά της άρεσα μαλλον οπότε φιλούσε λαιμο κλπ..Τα βγάλαμε όλα, κ αρχίσαμε τις αγγελίες,χουφτωματα κλπ κάτι που προσωπικά με φτιάχνει, γελούσαμε αγγαλιασμενοι,τ λέγαμε,γενικά ενιωσα τ κάτι πέραν τ επαγγελματικόυ,σα να ειμαι με κοπέλα που ήθελε να είναι μαζί μου, ,οπότε η συνάντηση πήγαινε καλά. Στα τ αγώνα, μ έκανε ωραία πιπα με σκούφο,προσπάθησε μ σχετική επιτυχία dt,αλλά στα γρήγορα τη γύρισα Στα 4 όπου στήθηκε όμορφα,έβαλε τζελ κ αρχίσαμε τις διεισδύσεις. Την πήγα σιγά να μην τελειώσω,κ για να κρατηθώ τη γυρισα πλάγια όπου τη σφυροκοπησα κ το απόλαυσε κ αυτή ,μ κρατούσε τ λαιμο,την κρατούσα κ εγώ,σε ήρεμη φάση βέβαια,κοιταζομασταν,γελούσαμε,γανιομασταν,γενικά περνούσαμε ωραία. Τέλος την ξαναγύρισα Στα 4 όπου μετά από λίγο σφυροκοπημα ξανά,τελείωσα μέσα της,χουφτωνοντας τις βυζαρες της,ενώ αυτή κουνούσε τον κωλο της όσο εχυνα και κοιταζομασταν στον καθρέφτη. Τέλος μ έβγαλε το σακούλι, με σκούπισε, με αγκάλιαζε, έμεινε κάνα 5λ στο δωμάτιο κ τα είπαμε στο χαλαρό,φιλιά στ λαιμο ξανά,με πειράζει, την πείραζα,δεν βιαζόταν καθολου κ τελος αποχαιρετηστηκαμε. Γενικά,ίσως το καλύτερο μου ραντεβού σε στούντιο. Αξίζει να την απολαύσετε . Θέλει ήρεμες καταστασεις,είναι gfe η φάση,και τ υπόλοιπα π είπα,χαστούκια,λαιμός κλπ με ηρεμία κ όσο το επιτρέπει η κοπέλα. Τη σεβάστηκα όπως κάνω πάντα με τις κοπέλες του χώρου,(πχ στα χαστουκια μ ειπα ηρεμα κ τις αρεσε π την χτυπουσα σιγα,)αλλά η διαφορά εδώ είναι ότι η Ασία μου το ανταπεδωσε κ τελικώς περάσαμε καλά και οι 2. Εύκολα θα την ξαναέβλεπα,απλά μου αρεσει να δοκιμάζω νέο αίμα. Τιμή και δόξα στην πρώην Σοβιετια,μην αφήνετε τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες,περιμένοντας στην ουρά για να γαμησετε τ ιδιο μουνι με άλλους 5.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Asia
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μας μπέρδεψες λίγο....
Τελικά είναι gfe ή pse?
Έτσι για να ξέρεις πάντως και οι λοιποί συναγωνιστές η κοπέλα είναι από τα πιο sub και pse της αγοράς!