Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323848
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τανια λοιπον.
Ωραιο μοντελε κοριτσακι με υπεροχο προσωπο που πολλοι συναγωνιστες εχουν παρει και εχουν αναφερει αλλα κανεις τους δεν εχει γραψει καποια κριτικη. Μπραβο ρε μαγκες....
Ανεβασμα στην Βριλησσου λοιπον μετα απο καλοκαιρινη εξοδο να δοκιμασουμε την καινουρια κοπελα. Ηταν στο δωματιο. Βγηκε μετα απο κανενα πενταλεπτο εκανε την πασαρελα και αφου μου επεσαν τα σαγονια ειπα να μπω στο δωματιο για προγραμμα με ελευθερο "στοματικο".
Κατεβηκα στο υπογειο οπου η καθαριστρια/υποτσατσα η τι σκατα ειναι αυτη εκει κατω μου επρηξε τις μπαλες. "Ελα απο εδω για κατουρημα. Μην κανεις μπανιο γιατι θα μου βρωμισεις τη τζαμαρια του ντουζ που την εχω καθαρη (ΛΟΛ). Μεχρι και υποδειξη να πλυνω τα παπαρια μου στο νηπτηρα του μπανιου μου εκανε μεχρι που ευγενικα η και οχι της ειπα να παρει τον πουλο"
Μπαινει μετα απο 2 λεπτα το κορασιο στο δωματιο. Με βαζει στο κρεβατι. Γδυνεται και αρχιζει το δευτερο θεατρο του παραλογου. Κανει μια "πιπα" για γελια και μετα απο 10 δευτερολεπτα (μπορει να λεω και πολλα) παει να μου βαλει προφυλακτικο. Τι κανεις της λεω? Συνεχιζει με τη χειροτερη πιπα της ζωης μου και λεω επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι ελα να σε πασπατεψω εγω μπας και μας σηκωθει σημερα. Μετα απο λιγο μου λεει ελα να με γαμησεις αλλα απαλα...
Σε ολες τις στασεις εκλεινε ποδια. Παιζει μονο το κεφαλακι μου να εμπαινε μεσα. Τεσπα μην τα πολυλογω. Βγαζω προφυλακτικο αρχιζω την παιζω μονος μου και χυνω και μου λεει μπραβο ετσι μου αρεσει να πληρωνομαι χωρις να κανω τιποτα.
Θελει να γινει μοντελο λεει και το κανει αυτο για να βγαλει λιγα χρηματα και να εξαφανιστει. Καλα κρασια.
Ωραιο μοντελε κοριτσακι με υπεροχο προσωπο που πολλοι συναγωνιστες εχουν παρει και εχουν αναφερει αλλα κανεις τους δεν εχει γραψει καποια κριτικη. Μπραβο ρε μαγκες....
Ανεβασμα στην Βριλησσου λοιπον μετα απο καλοκαιρινη εξοδο να δοκιμασουμε την καινουρια κοπελα. Ηταν στο δωματιο. Βγηκε μετα απο κανενα πενταλεπτο εκανε την πασαρελα και αφου μου επεσαν τα σαγονια ειπα να μπω στο δωματιο για προγραμμα με ελευθερο "στοματικο".
Κατεβηκα στο υπογειο οπου η καθαριστρια/υποτσατσα η τι σκατα ειναι αυτη εκει κατω μου επρηξε τις μπαλες. "Ελα απο εδω για κατουρημα. Μην κανεις μπανιο γιατι θα μου βρωμισεις τη τζαμαρια του ντουζ που την εχω καθαρη (ΛΟΛ). Μεχρι και υποδειξη να πλυνω τα παπαρια μου στο νηπτηρα του μπανιου μου εκανε μεχρι που ευγενικα η και οχι της ειπα να παρει τον πουλο"
Μπαινει μετα απο 2 λεπτα το κορασιο στο δωματιο. Με βαζει στο κρεβατι. Γδυνεται και αρχιζει το δευτερο θεατρο του παραλογου. Κανει μια "πιπα" για γελια και μετα απο 10 δευτερολεπτα (μπορει να λεω και πολλα) παει να μου βαλει προφυλακτικο. Τι κανεις της λεω? Συνεχιζει με τη χειροτερη πιπα της ζωης μου και λεω επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι ελα να σε πασπατεψω εγω μπας και μας σηκωθει σημερα. Μετα απο λιγο μου λεει ελα να με γαμησεις αλλα απαλα...
Σε ολες τις στασεις εκλεινε ποδια. Παιζει μονο το κεφαλακι μου να εμπαινε μεσα. Τεσπα μην τα πολυλογω. Βγαζω προφυλακτικο αρχιζω την παιζω μονος μου και χυνω και μου λεει μπραβο ετσι μου αρεσει να πληρωνομαι χωρις να κανω τιποτα.
Θελει να γινει μοντελο λεει και το κανει αυτο για να βγαλει λιγα χρηματα και να εξαφανιστει. Καλα κρασια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Φαίνεται πως ήμουν τυχερός εκείνο το βράδυ που την είδα στο σαλόνι με τις άλλες δυο κοπέλες και δεν την προτίμησα.
Παρεμπιπτόντως, σε τι γλώσσα σου μιλούσε; Δεν πρέπει να ξέρει λέξη αγγλικά πόσο μάλλον ελληνικά.
Η κοπέλα δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά, και δύσκολα
μπορεί να βρεθεί χειρότερη στις υπηρεσίες !
Πολλά χρόνια είχα να πάρω τέτοια αρνητική κοπέλα.
Είναι δύσκολη η δουλειά της ιερόδουλης,
όπως είναι δύσκολο να κάνει κάποιος εκπαίδευση για ΟΥΚ.
Αν δεν θέλει η κοπέλα, ας κάνει κάτι άλλο, να βρει ένα σπόνσορα
να της κάνει τα έξοδα.
Antony777 γαμησε τα φιλε. Ειχα αρχισει να γελαω πριν μπω στο δωματιο με τη συμπεριφορα της τσατσας που μου φωναζε στα ρωσικα(?) να πλυνω τα @@ μου στον νιπτηρα.
Carlos my friend. No, she is not suitable for this job. Maybe she should find a 50 year old sponsor or something.
JohnSteph μια χαρα αγγλικα μιλαει....ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ. Αλλα γενικα πεταγε ατακες κυριως στη γλωσα της.
Autokinitas μαλλον καλα τα λες. Μαλβινα δεν ξερω γιατι δεν ειμαι και τοσο του σπορ. Αν δω κανενα μοντελο συνηθως το δοκιμαζω. Πχ πρωτη μου ηταν φαντασου η Καταλεια πριν απο 3 χρονια.
Κωστα. Ε γραψε ρε αδερφε κατι και εσυ μην παει ο κοσμος τζαμπα και κλαιει τα λεφτα του. Καλυτερα να ειχα ανοιξει μπουκαλι σε κανα στριπτιτζαδικο με την φολα που εζησα.