Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 56 10
Sex Studio 128226
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλοκαιρι καυτο και...ορεξεις, επισκεψη στο κροκεων 6 που ειχα να παω πολυ καιρο..Η Λιλλη: ψηλη λεπτη ωραια οπισθια με μικρο παιχνιδιαρικο προσωπακι ρωσιδουλας "τουριστριας".. μονο μειον το μικρο και λιγο πεσμενο βυζακι..αν το εφτιαχνε λιγο..θα γεμιζε η εικονα... Ηρθε χαμογελαστη, ευγενικη, με πετυχε πινοντας μια βοτκα που με κερασε το μαγαζι..γνωριστηκαμε λιγο..μετα ηρθε πανω μου σφικτα αγκαλια και λιγα διακριτικα γλυψιματακια σε λαιμο στηθος πιο κατω..στοματικο καλο ανευ με καποια διαρκεια..μετα cow girl..καλο με συμμετοχη..αλλοτε εδινε ρυθμο αυτη...αλλοτε εγω..μετα εγω απο πανω με παραλλαγες στασεων..mussionary..λιγο σε σχημα v ..λιγο μετα τα ποδια της απο μια μερια των ωμων μου κσι πλαγιαστα..μετα doggy..ωραια η σφικτη αισθηση μεσα της και τελος..μετα της προσφερα και λιγο μασαζ..για χαλαρωτικη κουβεντουλα και με αποχαιρετησε διχως βιασυνες..ολα καλα λοιπον με τη " τουριστρια" !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
3.220
Πόντοι:
2.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, sisax87, Pa Luki Luk και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2024
"αν το εφτιαχνε λιγο..θα γεμιζε η εικονα"
α πα πα, μην τους βάζεις ιδέες να πλακώνονται στις σιλικόνες και στις αηδίες. Φυσικό σώμα - με τις ατέλειές του - και ξερό ψωμί.
Το φτιαγμένο στήθος συνήθως είναι ευαίσθητο και δεν σε αφήνουν καλά-καλά να το αγγίξεις. Μόνο για να το βλέπεις είναι και αν. Προσωπικά το βρίσκω αντιαισθητικό Κουλ
review reaction 1 mauros gatos(1), Reuzel, Hase
05 Σεπτεμβρίου, 2024
Συμφωνω..το πολυ σιλικονατο ναι..εδω με μια μικρη συσφιξη π.χ σε ενα ινστιτουτο διχως περιττες πλαστικες θα τη βελτιωνε..το χρειαζεται! Αλλα το συνολο της ειναι δυνατο...φυσικα οσο πιο φυσικη εινσι η γυναικα τοσο καλυτερα!
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2