Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 41 10
Sex Studio 59133
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είναι Δευτέρα απόγευμα, έχω γυρίσει από τη δουλειά κουρασμένος αλλά επειδή στο συνεργείο έρχονται πολλές κυρίες με ωραία αμφίεση αλλά και πόδια για πολλά κόλπα, σκεφτόμουν για επίσκεψη πάλι. Μετά από προτροπή του φίλου μου του Laskos σειρά σήμερα είχε η Καταλίνα. Έπρεπε λοιπόν να πάω να την συναντήσω και να δω τι μέρος του λόγου είναι η κορασίδα. Μπαίνω μέσα και έρχεται η κυρία της υποδοχής και την ρωτάω αν είναι όντως η συγκεκριμένη στη βάρδια. Της είπα ότι έρχομαι συστημένος και ότι ο φίλος μου είχε έρθει την προηγούμενη μέρα. Έρχεται και η κοπέλα ωραία και ανάλαφρα ντυμένη με χαιρετάει και την κάνω μια σβούρα χορευτική λέγοντας ό,τι ισπανικά μου ερχόντουσαν στο κεφάλι.
Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο να ετοιμαστώ και παίρνω το πρόγραμμα με τελείωμα στο στόμα.
Έρχεται και η σενιόρα και αμέσως πριν κάνει οτιδήποτε μου βγάζει την πετσέτα και με αρχίζει στην πίπα. Ωραία εκκίνηση σκέφτηκα. Ανεβάζω λίγο πίεση στα υδραυλικά και την πιάνω και αρχίζουμε τα φιλιά. Ένα θα σας πω: έχω αιώνες να φιλήσω έτσι γκόμενα, με πάθος και νάζι να μη σταματάει. Γούσταρε να κάνει παιχνίδι. Μετά πήγα στα πόδια της. Για τα αδέρφια μου τους ποδολάγνους, έχει υπέροχα πόδια καθαρά περιποιημένα και με ένα υπέροχο άσπρο χρωματάκι ενώ της αρέσει να τις να παίζεις και να τα φιλάς...
Γενικά ήταν αρκετά έντονο το παιχνίδι, μια από κάτω αυτή μια πάνω φιλιά δαγκώματα. Μια φάση της λέω ενώ είναι πάνω Ninio και της άρμεξα τα στήθη. Στο τέλος βρέθηκα με τα πόδια της στο στόμα μου και τον πούτσο μου στο στόμα της να τελειώνω εκεί. Μου είπε ότι της άρεσε και αυτής αλλά μπορεί να λέει τα ίδια σε όλους. Όπως και να έχει πέρασα καλά και ΔΕΝ λυπήθηκα το μεροκάματο που έδωσα για αυτή την υπέροχη εμπειρία. Μπράβο στην κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2024
Όνομα κοπέλας
Καταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
5 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
277
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 savvass, laskos, Yatoputso και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού