Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 150 10
Sex Studio 383597
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλονι απο μαριζα και σισσυ και κλασσικα επιλεγω σισσυ λογω σωματοτυπου.
οι προμοφωτος καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
η μαριζα ειναι μια νταρντανοφακλανα με ακυρη φατσα για μενα και η φωτο της σισσυς ειναι απο αλλο ανεκδοτο παντελως.
τελειως φεηκ.
σισσυ λοιπον.
σαλονι καπως χαμογελαστο, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, ενω η μαριζα εκανε και ενα σκερτσο στην κολωνα.
μετριου προς κοντου αναστηματος, ξανθια βαμμενα μαλλια δεμενα σε κοτσο (κατι τετοιο), καλη σχετικα φατσα, μικρο προς νορμαλ βυζι φυσικο για το σωματοτυπο της, αδυνατο κορμι με καποια ταση προς μπυροκοιλουμπα, ωραιος κωλος στη θεση του (κανει σκουοτς ειπε) και οκ ποδια. φουλ σολαριουμ επισης παν κατ και ολο αυτο ντυμενο μεσα σε ενα ροζ διχτυωτο ολοσωμο μινι.
δεν τρελαθηκα, αλλα περασα για το παλμαρε μιας και ημουν απο εξοδο και βαριομουν εξτρα βολτα.
εισοδος της κοπελας και με βρισκει με την πετσετα (προσωπου), μολις ειχα τελειωσει απο ντους.
αμεσως φανηκε η τυπικουρα εως και η ξεπετα στο στυλ της, με τις κινησεις σωματος αλλά και τις εκφρασεις προσωπου της.
το καταλαβα και δεν εκανα κινηση για περαιτερω "λαβ στορυ", οπως με τις προηγουμενες κοπελες που εχω γραψει στις προσφατες κριτικες μου.
ρε παιδι μου αμα δε στο βγαζει η αλλη, φαινεται και το πιανεις αμεσως οτι θα πας για ενα ξερο γαμησι.
ετσι και εδω.
σκαει γονατιστη κρεβατι και με περιμενει. παω διπλα της και ξεκιναω αναγκαστικα ενα ψιλομπαλαμουτι για να παρω μια ωθηση στο κατω συστημα, ενω αυτη μου τον εχει ηδη αρπαξει και τον μπαιζει.
μου λεει ωραιος πουτσος.
ελληνικα ξερει αρκετα καλα και δε μου φανηκε για ρωσιδα οπως γραφεται.
να χουφτωνω κωλαρα, βυζια και να γλειφω ρωγες.
να χαϊδευω επισης παντου και να αισθανομαι οτι σε καποια σημεια ειναι αξυριστη, οπως ποδια, μουνι και μασχαλες.
ολο αυτο μου εβγαλε μια καπως μη περιποιηση σωματος εως απλυσια (ας πουμε), μιας και δε μυριζε κατι σαν αφρολουτρο π.χ.
δεν προχωρησα λοιπον σε φιλια και αναλογες επιθετικες κινησεις.
προκατ απο αυτη σχεδον μηδενικα.
κατι ψευτοφιλακια στο στηθος μου (της τα εβαλα ομως).
ξαπλαρω, μου περναει προφυλαξη και ξεκιναει την πιπα, η οποια ειναι πανακυρη παντελως.
να γλειφει μονο πουτσοκεφαλο και να βαζει το καβλι μου μεσα στο στομα της μεχρι και λιγο πιο κατω από αυτό.
ουτε καν μεση.
καπως να γλειφει και κορμο, αλλα ολο αυτο συνολικα να ειναι χωρις καμια ηδονικοτητα.
λεω οκ, καταλαβα... μουφα η φαση.
αναγκαστικα να χαϊδευω οτι μπορουσα για να δωσω βοηθεια στο σηκωμα.
την αφησα και αφου δεν ειδα βελτιωση, τη βαζω σε καου για πρωτη σταση.
σαλιο και ανεβαινει.
και εδω τιποτα το ιδιαιτερο, απλα πανω κατω και αυτο αδιαφορο.
να εχει κατσει κιολας με τετοιο τροπο που να μη μπορω να την πιασω εγω, για να δωσω το ρυθμο μου.
φιλια με την καμια εννοειται οπως προειπα.
εμεινα λοιπον στο να χουφτωνω κωλο, βυζια και να γλειφω ρωγες που και που οταν μου εσκαγαν μπροστα. εδω δεν ειχαμε πολλες φωνουλες btw.
με κοβει και μου λεει να αλλαξουμε.
τη στηνω σε ντογκυ στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο.
το κρεβατι χαμηλο και καταλαβαινω οτι θα εχω λιγο θεμα βολεματος.
τι στο μπουτσο, κρεβατια για στρουμφακια αγοραζουν?
στηνεται ωραια, η θεα σουπερ και εχει κωλαρα η ρουφιανα.
μπαινω χαλαρα και ξεκιναω να ανεβαζω τεμπο.
σχεδον αμεσως ξεκιναει τις φωνες και ταυτοχρονα με την κινηση του μεσα εξω, μου ερχεται μια ασχημη μυρωδια απο το μουνι της.
σαν ψαριλα, αλλα οχι τοσο. μαλλον ήταν η απλυσια που ελεγα πριν.
αρχιζω ξενερωνω μιας και εχω θεμα με τις οσμες και ξεκιναω μαηντγκεημ ενω τη γαμαω και σκουζει, για να μη μου πεσει.
να ανεβαζω ρυθμο, να σκουζει περισσοτερο, να σφιγγει σεντονια και να εχει κατεβασει κατω τεζα το κεφαλι στο στρωμα. ανεβαζω και αλλο, γιατι αισθανομουν οτι θα μου πεσει με την μυρωδια η οποια δεν σταματουσε, αλλα δε μεγαλωνε κιολας.
απλα ηταν ενοχλητικη σε αυτην τη σταση.
να αλλαζω κλισεις, να βαζω το ποδι μου πανω στο κρεβατι, να σηκωνω κεφαλι πανω και να κοιταω ταβανι, να γυρναω φατσα στα πλαγια, να σκυβω πανω της καπως και ολα αυτα τα ευτραπελα για να αποφυγω τη μυρωδια.
ταυτοχρονα να γαμαω εννοειται με δυναμη για να μη μου πεσει.
η αλλη να εχει βελαξει.
λεω θα μας την πουν απ'εξω.
κοβω και της λεω παμε για μισιον.
μεση κρεβατιου τωρα εννοειται, ανεβαζει απο μονη της τα ποδια της στους ωμους μου και μπαινω.
ευτυχως εδω δεν ειχαμε θεμα, αλλα το μυαλο και η σκεψη ειχαν κανει ηδη τη μικρη ζημια.
ξεκιναω και την παω τεζα.
σκουξιμο μεχρι αηδειας.
ποδια πανω, ποδια σε ωμους, ποδια κατω, ποδια σε Γ και να κραταω πατουσες, ποδια και τα δυο πανω να τα κραταω με το ενα μου χερι και με το αλλο να κραταω αντισταση την πλατη του κρεβατιου και να φτανω τοιχο τεζα μεσα της.
η γκομενα αλλου για αλλου.
να με εχει καρφωσει με τα ματια και να κανουμε ενα πολυ ωραιο αη-κοντακτ μπορω να πω btw.
σα να μην το πιστευε που δεν εχυνα με τοση ενταση.
ουτε εγω βεβαια.
να αυξομειωνω το ρυθμο και να κοιταζω τις εκφρασεις του προσωπου της.
ξανα αη-κοντακτ.
συνεχιζω για ακομα καμποσα λεπτα και τη ρωταω σε καποια φαση αν μπορω να χυσω στην κοιλια της.
μου ριχνει ακυρο.
αχχχχ που εισαι ρε ναντια σκεφτηκα.
συνεχιζω και αλλο πονο λοιπον για καμποσα λεπτα ακομα, ωσπου χυνω εντος καποτιδιου με αυτη να ανακουφιζεται.
τελειωνω, στραγγιζω χωρις κανενα προβλημα ευτυχως, σηκωνομαι και τη βοηθαω να σηκωθει και αυτη, γιατι μου ειπε οτι πονεσαν τα ποδια της.
ευχαριστιες εναλλαξ, μπαη μπαη και μπηκα για καφτο ντουσακι να ηρεμησω και να πλυθω πολυ σχολαστικα.

για να κλεισω.
1) ο χωρος παρα πολυ καλος, ευρυχωρος με καναπεδαρα σεξουλιαρικη που δυστυχως δε μου βγηκε να την τιμησω με την σισσυ. ντουσαρα απιστευτη επισης με ον/οφ αφης στον καθρεφτη.
σφραγισμενη πετσετα προσωπου δυστυχως και σφραγισμενες παντοφλες επισης.
καθρεφταρα επισης για παιξιμο ματιων.
εχω βαλει καποιες φωτος.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου. εμοιαζε σαν υπηρετρια btw.
3) η σισσυ το εχει, αλλα το κανει μηχανικα, τυπικα και λιγο θεατραλε ασφαλως, για να σε κανει να χυσεις γρηγορα υποθετω.
επειδη ομως δεν της βγηκε τελικα, ισως και να το εκανε αληθοφανες στην πορεια. παρολαυτα, αν ηταν πιο καθαρη και εβγαζε μια πιο "σεξουαλικοτητα" θα ελεγα, θα ανεβαινε λεβελ ολη η συνευρεση.
ετσι δυστυχως δε με επεισε για επαναληψη, παρα του οτι αν εξαιρεσεις τη μυρωδια, γαμησα αρκετα καλα και χωρις κοψιμο η' μα και μου.
δυστυχως λογω οσμης απο μενα ειναι οχι, μιας και ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας στο σεξ, αλλα και γενικως στις επαφες ανθρωπων.
εδειξε ελλειψη καθαριοτητας απο την πλευρα της και γι'αυτο κοπηκαν ποντοι.
πιστευω ειναι και λογικο αλλωστε.
κριμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σίσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
studioqueens1
studioqueens2
studioqueens3
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
126
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rsotos7, th0dor1s, makao και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2024
Καλά έκανες που δεν πήγες με Μαρίζα. Πήγα μαζί της πρίν απο κανα μήνα και ήταν όντως όπως τα λές. Στις φωτογραφίες της Μαρίζας της έχουν μικρύνει την κοιλιά και η φάτσα και η προφορά της όταν μιλάει τελείως άκυρες (δεν είναι ωραία στο πρόσωπο). Δεν αποκλείεται να ήταν ερωμένη του Φατσέα απο το Κολοκοτρονήτσι. Επίσης δεν αντέχει το πολύ γρήγορο γαμήσι. Μου έλεγε οτι πονάει παρ'οτι το γεγονός οτι τo τατουάζ με την πιστόλα της όταν την είδα πρώτα, στο ένα πόδι μου έκαναν άλλη εντύπωση. Όσο για την Σίσυ, έχει ωραίο κορμάκι, κωλαράκι, βυζάκια και προσωπάκι. Θα μπορούσε να είναι περισσότερο σέξυ στο δωμάτιο και να κάνει σέξυ προκατακρτικά, σέξυ κινήσεις με το σώμα της ή να λέει σέξυ λόγια. Πάντως δεν μου φανηκάν καθόλου fake οι φωτογραφίες της Σίσυς. Οτι βλέπεις παίρνεις και μύριζε μια χαρά όταν ήρθε στο δωμάτιο.
03 Σεπτεμβρίου, 2024
μα όταν δε μου αρέσει η άλλη, πώς θα πάω ρε παίχτη? Money Mouth

αν μύριζε και σε σένα θα είχε πρόβλημα τότε. δυστυχώς ήμουν άτυχος, αλλά γενικώς δε με έπεισε για επανάληψη όπως έγραψα.
τη βάζω στην κατηγορία Ζένια, Πωλίνα. δηλαδή αδιάφορες.
review reaction 1 oreosouttoupoutsi
03 Σεπτεμβρίου, 2024
Σωστα...δε χανεις και τιποτα ιδιαιτερο..ενταξει ομως για Πωλινα δα διαφωνησω γιατι ειναι και καθαρη και σουπερ απο εμφανιση...μεχρι εκει ομως
04 Σεπτεμβρίου, 2024
@Hase
κατηγορια αποδοσης εννοω μαν.
04 Σεπτεμβρίου, 2024
@oreosouttoupoutsi
οταν σου λεω οι φωτος της σισσυς ειναι καραφεηκ, το εννοω, γιατι απλα καραφαινεται.
τσακω λοιπον απο που τις εχουν παρει τα μαστορια εκει περα.
https://vipergirls.to/threads/4849422-Annabell-Heartshaped-x107-5000x3334
review reaction 1 oreosouttoupoutsi
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Ναι και εσυ φουλ αδιάφορος είσαι και παρλαπιπας πέρασες με 50 ευρώ και μας έγραψες ολόκληροι έκθεση μες τα ψέματα και της συκοφαντίες,
Αα και μην σώσεις να ξανά περάσεις μαζί μου….
review reaction 4 review reaction 1 review reaction 3 makao, Johnstef, papaphilips
06 Σεπτεμβρίου, 2024
@Sissy-doll
καταρχας καλως ηρθες στην παρεα μας.
θα προσπαθησω να στα εξηγησω παλι, αν και τα λεω παρα πολυ αναλυτικα σε καθε κριτικη μου επιτηδες, για να αποφευγονται οι αποριες.
προσπαθησε να παρεις, αλλα και να παιρνεις τις κριτικες με καλο ματι, ωστε να γινεσαι καλυτερη για τους επομενους πελατες σου.
αυτοι που δεν περασανε καλα μαζι σου, ειναι λογικο να μην ξαναρθουν.
κακως παρεξηγηθηκες, νευριασες και πας να τουμπαρεις ΕΣΥ το σκηνικο με ψεμματα, για να αποφυγεις τα λαθη σου.
ιδιως της καθαριοτητας, που ηταν και το τεραστιο, αλλα και το οποιο ηταν αυτο που εννοειται δε θα ξαναπερασω μαζι σου οπως ακριβως εγραψα.
1) αφου δε σε ξερω απο πριν, ασφαλως θα προτιμησω το απλο προγραμμα για να δω αν αξιζεις για παραπανω.
χωρις δηλαδη να ξερω καποια, θα δωσω π.χ. 100 σε στουντιο ? δε στεκει πουθενα και ουτε εσυ θα το εκανες απο την πλευρα σου.
παντως ετσι πετας σποντα οτι σε παραπανω τιμη, θα αποδοσεις καλυτερα. δυστυχως ομως δεν μου το εβγαλες αυτο προσωπικα.
2) λες αδιαφορος (που δε στεκει αλλα αντε πες να το δεχτω). μα και εκανες τοσο σαματα ? ποιος ο λογος... αφου ημουν αδιαφορος οπως λες. ετσι κανεις στους αδιαφορους εσυ δηλαδη ? η' εκανες το σαματα για να τελειωσω πιο νωρις λογω "καβλας"?
αφου δεν γινοταν για το λογο που εχω γραψει. αρα σωστα εγραψα για θεατρο τοτε.
3) με ολες τις κοπελες, εφοσων δεν τις ξερω, περναω πρωτα στο απλο για να δω αν θα υπαρξει εξελιξη για πιο πανω αποδοση στην επομενη συναντηση μας. αν κρινω θετικα, τοτε ναι, θα ανεβω σε προγραμμα-τιμη.
ετσι εγινε και με σενα και ετσι ειναι και το λογικο. δεν εισαι ανεξαρτητη που εκει η τιμη ξεκιναει περιπου στα 150 + - δηλαδη.
4) πως λοιπον με τις αλλες κοπελες και στα 50 επισης, περασα τελεια λες και ημουν με τη γκομενα μου (μαρινα, ναντια, χριστινα, ελις κλπ) ενω με σενα οχι ?
με αυτες εκανα πολλα περισσοτερα απο αυτα που καναμε εμεις, γιατι ολες ειχανε τρελη συμμετοχη απο πλευρας τους και δε μου δειξανε καμια τυπικουρα, ταση ξεπετας η' μηχανικοτητα οπως εσυ. και πιστεψε με θα σου εκανα και σενα παραπανω, αν μου το εβγαζες.
απλα δεν πετυχε με σενα η συνευρεση μας, γιατι δεν ταιριαζουμε με ολους. επισης λογικο.
επομενως μη μου λες για συκοφαντιες κλπ φυκια, γιατι δε στεκουν πουθενα.
επισης δε σε θαβω στο θεμα αποδοσης αν διαβασεις πιο προσεχτικα, απλα η καθαριοτητα ειναι πολυ βασικο πραγμα για μενα.
αν ειχα θεμα και με τις αλλες κοπελες η' ηθελα να γραψω ψεμματα οπως λες, θα τα εγραφα και εκει αν ηταν.
ολα αυτα σε ηρεμο τονο παντα.
16 Σεπτεμβρίου, 2024
@papaphilips Έχω καιρό να πάω μαζί της αλλα νομίζω είχε καστανά μάτια. Στο σώμα μοιάζουν λίγο απ'ότι θυμάμαι. Δεν θα το σκεπτόμουν ποτέ οτί της πήραν απο άλλο site τις photo.

@Christina! Αφού έχεις κορμάρα γιατί βάζεις ψεύτικες photo; Θές να βάλεις αυτές που έχεις στο προφίλ σου, στο erotic portal; αρκετά καλές είναι.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8