Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 39 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα διαβάσει πολλά για τη μιλφαρα Φρίντα και ήθελα πολύ να την συναντήσω. Την βρήκα όπως έλεγε το find girls.gr στο νούμερο 5. Με το που μπαίνω μέσα μου λέει η κυρία ότι είναι η Φρίντα. Της λέω ότι αυτήν έψαχνα και έρχεται να με δει. Ευχάριστη παρουσία και μέσα στα γούστα μου. 45+ Ξανθό μαλλί και πρόσωπο ανατολικό με στήθη μεγάλα. Την ρώτησα αν παίζει για ποδολαγνεια και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει θέμα. Συμφώνησα για ελεύθερο στοματικό στα 40€ και μπήκα να ετοιμαστώ. Με το που πλύθηκα ήρθε μέσα και αυτή. Μου λέει να πλύνει τα πόδια της για να παίξουμε. Αφού το κάνει, την πιάνω και την αρχίζω στα φιλιά σαν να ήταν γκόμενά μου. Έδειξε να γουστάρει και σύντομα άρχισα να κατηφοριζω στο λαιμό της και τελικά στις βυζάρες της. Τις έβγαλα έξω και ήταν υπέροχα, στητά και καθόλου πεσμένα. Οι ρώγες της ήταν έτοιμες για παιχνίδι.
Την άφησα να μου κάνει στοματικό και το έκανε με χάρη. Ήθελε και μου έγλειφε τα μπαλάκια αλλά αυτό είναι κάτι που εμένα δεν μου πρόσφερει χαρά και την κατεύθυνα στο κεφάλι που το έπαιξε με χάρη.
Για τα αδέρφια μου τους ποδολαγνους να πω ότι δεν με ενθουσίασαν τα ποδαράκια της. Την προσοχή μου τράβηξαν οι βυζάρες. Μιας και την προηγούμενη βραδιά έβλεπα Milena Velba έπρεπε οπωσδήποτε να τα χαιρόμουν. Την έβαλα να με ντύσει και να καθίσει πάνω μου προσφέροντας τα στήθη της. Και αφού άρχισα να την πηδαω, της έριξα και ένα ωραίο φιλί και έπεσα με τα μούτρα στις βυζάρες. Τις άρμεγα δυνατά και με εναλλαγές ενώ αυτή έβγαζε κραυγές. Την χάρηκα και ανέβασα ρυθμό για να τελειώσω μιας και ξέρω ο χρόνος είναι λίγος εκεί. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω μαζί της και με άφησε να το κάνω. Θετικό πρόσημο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!