Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 179 10
Sex Studio 525129
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισα να πάω σε στούντιο, έκανα μια μικρή έρευνα και μου καρφώθηκε η Μαριάννα καθότι και milf-ακιας!!!
Ηταν περί τις 14:00...
Ανεβαινω επάνω με υποδέχεται η
τσατσά, μόνοι μας είμασταν και στο μπαμ βγαινει το μωρό και το
βλέπω, καστανοξανθη με ίσια μαλλιά, καλό βυζί και φορούσε ένα μικροσκοπικό ροζ μαγιό, ψηλή λεπτή με ωραίες
αναλογιες κορμαρα...
Επιλέγω πρόγραμμα
απλό με μασάζ (το είχα ανάγκη)
στα 60€.
Μπαίνω στο δωμάτιο το οποίο ήταν παγωμένο λες και μπήκα
στα ψυγεία στον ΤΑΫΓΈΤΟ για όσους γνωρίζουν κάτι που το επισήμανε κ η κοπέλα και έφερε το control να το κατεβάσουμε λίγο ...
Λοιπόν λιγο κουβεντουλα και μετά ενώ εκείνη άρχισε λίγο να μου τον παίζει (μου είχε γίνει κάγκελο) εγώ με την σειρά μου μοιραζα πολλά φιλάκια παντού,στο
κωλαράκι στα βυζιά στην πλάτη
στο λαιμο κ δάχτυλο μέσα στο μουνακι της!!! Σιγά σιγά ξαπλαρω κ αρχίζει πίπα αφού μου περνά πρώτα το λάστιχο με μαεστρία, καλή πίπα χωρίς χέρι κ λίγο σπρώξιμο από μέρους μου για πιο deep κατάσταση, στην συνέχεια με καβαλάει κ αρχίζει το κούνημα λίγο κωλοδάχτυλο εγώ και μια χαρά συμμετοχή μέχρι εκεί. Στην συνέχεια ήθελε να αλλάξουμε κ της πρότεινα όπως είναι να γυρίσει να κοιτάει μπροστά κ εγώ να απολαύσω το πατούρι της αλλά μπα!!! Έβγαλε άρνηση κ γύρισε στα 4... Ομολογώ ότι το θέαμα ήταν απίστευτο!!! μπαινω λοιπόν μεσα κ αφού της έβαλα κ κωλοδάχτυλο (πρέπει να έχει γράψει χιλιόμετρα!!) μετά από λίγη ώρα κουνηματος έγινε κ η κατάθεση εντός του
λάστιχου!!! Στο τελευταίο κούνημα την έσπρωξα λίγο πιο δυνατά κ εκεί τσινισε λιγακι έντονα κ μου έκανε κ παρατήρηση γιατί την έσπρωξα δυνατα,,, αυτό με χάλασε λίγο αλλά δεν γαμιεται λέω κ γυρνάω τούμπα για το μασαζάκι...
Μια χαρά είχε φέρει κ μια κρέμα που αφού την άπλωσε επάνω στην πλάτη μου έκανε ένα πολύ καλό μασαζάκι που όντως το είχα ανάγκη... Αφού τελείωσε με φίλησε και έφυγε..
Σε γενικές γραμμές... Ωραία μιλφαρα, κορμάρα, καλό πήδημα όσο ήταν από επάνω, ίσως λίγο βιαστική στην συνέχεια και το βασικό σίγουρα δίνει κωλο!!!
Πιστεύω ότι άλλη
μια επίσκεψη στην Μαριάννα με full πρόγραμμα πρέπει να γινει στο μέλλον!!....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως