Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 39 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Χαιρετώ,
Έψαχνα κάποια που να δέχεται ποδολαγνεία γιατί τέτοια εποχή έχω τα θέματά μου και πήρα τα σπιτάκια παραμάσχαλα. Με το που μπαίνω μέσα την βλέπω και είναι πανέμορφη. Ξανθιά με μπλε μάτια και τα πόδια της ένα ωραίο ροζάκι. Τα βυζάκια της είναι μικρά ψιλό στητά αλλά να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί τους. Την ρωτάω αν δέχεται παιχνίδι στα πόδια και μου είπε πέρνα. Αν και είχα κάνει μπάνιο ξαναπλύθηκα και μετά ήρθε και πλύθηκε και αυτή όπως της ζήτησα και άρχισε το παιχνίδι. Μου έκανε και μια πίπα ενός λεπτού και το έβαλε στο μουνάκι της. Την πήδηξα λίγο με τα πόδια της στο πρόσωπό μου.
Δυστυχώς για μένα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αποδόσω όσο θα ήθελα τώρα τελευταία. Μπορεί να πεθάνω, δεν ξέρω... Εννοείται ότι και αυτή ήθελε να με ξαποστείλει γιατί ενώ την είχα από κάτω δεν δέχτηκε να αλλάξουμε στάση , σαν να έλεγε άντε τελείωνε. Λίγο με ξενέρωσε αλλά είχα τα πόδια της στο πρόσωπό μου και αυτό εκείνη τη στιγμή με ικανοποιούσε τόσο που το έβγαλα από το μουνάκι της. Συνέχισε να μου προσφέρει τα πόδια της για λίγα λεπτά και το τελείωσα μόνος μου.
Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς θα φέρεται όταν πάει κάποιος να την γαμήσει κανονικά ή σε πιο μεγάλο σε διάρκεια πρόγραμμα για να την προτείνω. Εγώ πήγα για το ΒΙΤΣΙΟ μου και ΜΟΝΟ σαν ποδολάγνος συν ότι την βρήκα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2024
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
6
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kassler, KanyeEast, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2024
Οι περισσότερες στα μπουρδέλα μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε πρόβλημα στύσης. Αυτές έχουν το πρόβλημα επειδή είναι ξεπετες. Βρείτε ένα δυο σρανταράκια και θα χύνεται σαν 18χρονα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1