Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 222 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 501032
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Η εν λόγω κορασίδα στο σαλονάρισμα φάνηκα πολλά υποσχόμενη. Εμφανίστηκε λοιπόν το πορνίδιον με διχτυωτό , όμορφο πρόσωπο , ελαφρώς πεσμένο στήθος , έχει αφαιρέσει τη σιλικόνη, κάποια σημάδια κυτταρίτιδας στα οπίσθια , αλλά το όμορφο πρόσωπο και το χαμόγελο με έπεισε να εισέλθω εις τα ενδότερα. Καθώς απολάμβανα το μπανιερό μου στο λουτρό, άνοιξε τη θύρα, με αντίκρισε και οπισθοχώρησε . Επανήλθε δριμύτερη εντός πενταλέπτου. Χαιρετηθήκαμε , έβγαλε τα δίχτυα μην μου πιάσει το λούτσο και εκεί άρχισε η παράνοια. Αφού είχε αντιληφθεί ότι έκανα ντουζ , έβγαλε μωρομάντηλο να με καθαρίσει. Στα χιλιάδες χρόνια προυπηρεσίας μου , δεύτερη φορά μου συμβαίνει, τέτοιος εξευτελισμός . Αφού παραδέχτηκε ότι ήμουν καθαρός , της πρότεινα να καθαρίσει τη γλώσσα της με το μαντήλι , όπερ και εγένετο. Συνεχίζοντας , αφήνει χουφτώματα , σκαμπήλια , φιλί δεν προσπάθησα , ούτε εκείνη, παίχτηκαν 4 στάσεις, cow , reverse cow , στα 4 , missionary, στο Missionary φάνηκε να το απολαμβάνει . υγράθηκε καθώς την έπνιγα . Αφού επήλθε η αποδοχή της , ολοκληρώθηκε η διαδικασία εντός λαστίχου. Εν κατακλείδι , για μπουρδέλο καλή είναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
66bd0c0206458_4569_aleks567
Ιουλιος
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Pa Luki Luk, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2024
Ενα σχολιο...αν η κοπελα ηταν καλη στο σεξ με συμμετοχη..ολα καλα! Τωρα αν δινει εμφαση στη καθαριοτητα και στην αντισηψια που κατα καποιο τροπο προσφερει το μωρομαντηλο...αυτο ειναι θετικο στοιχειο φυσικα! Ειναι καλο να δειχνει εμφαση στην υγιεινη και τη καθαριοτητα...αρκει να μη κρατα την " αποστειρωμενη" συμμετοχη και μετα...κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου. Δηλαδη αν ερχοτσν απλυτη με το στομα να μυριζει εχο τας πιπωσει ελευθερα τον προηγουμενο( και ποιος ξερει ποιον...) ? Αυτο θα ηταν εξευτελισμος..
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Συγνώμη που θα στο χαλάσω συνάδελφε αλλά σχεδόν καμία κοπέλα δεν κάνει μπάνιο ούτε πλένει το στόμα της πριν από τον καθένα μας.το μαντηλάκι δείχνει μόνο αγένεια,αν πρόσεχε την υγιεινή της θα άλλαζε κανένα σεντόνι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2