Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323147
Γενική βαθμολογία
1.9
Εμφάνιση κοπέλας
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Είχα κουμπώσει ένα σεξοχάπι και ανέβηκα στο βουνό στοχευμένος για την Πάολα του Β60. Αφού την είδα στο σαλονάρισμα διαπίστωσα ότι δεν μου άρεσε και για να μην πάει χαμένο το σεξοχάπι κατηφόρησα πρός το Β46 το οποίο έχω τιμήσει κάποιες φορές. Εκεί μου παρουσίασαν μια λεπτή με κατάξανθο μαλλί και μικρά μάτια που εκπέμπουν μίσος, η οποία δουλεύει ως Αλεξία και μια άλλη που δεν θυμάμαι. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα με την Αλεξία ύστερα από την παρουσίαση των πορνών του οίκου. Η τσατσά στο ισόγειο μιλούσε σπαστά ελληνικά και δεν κατάλαβα σε πιο από τα δυο δωμάτια μου είπε να πάω. Κατεβαίνοντας κάτω διαπίστωσα πως ήταν άδεια και τα δυο οπότε προχώρησα προς το μεγαλύτερο. Τότε βγήκε μια δεύτερη τσατσά, μια ψηλή γριά η οποία μου μιλούσε στα ρώσσικα......! για όνομα του θεού δεν είπε λέξη στα αγγλικά και δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει. Ο τρόπος της ήταν ενοχλητικός και απαξιωτικός πρός τον πελάτη του μπουρδέλου διότι έκανε χειρονομίες σαν να έδινε εντολές..... η γριά ρωσσίδα τσατσά. Αφού έκανα ένα πρόχειρο ντούζ περίμενα την Αλεξία η οποία και ήρθε στο δωμάτιο.....εδώ αρχίζουν τα απίστευτα. Χωρίς κανένα μα κανένα προκαταρκτικό πιάνει τον πούτσο για του περάσει προφυλακτικό. Η στάση που καθότανε ήταν τέτοια που απέτρεπε τα χουφτώματα και η πίπα της ψυχρή και βιαστική. Αγγλικά δεν ήξερε. 'Ορεξη για την δουλεία της καμία και το έδειχνε. Αντε λέω να χύσουμε για να φύγουμε, πάει το 50ρικο. Η πιο δυσάρεστη έκπληξη όμως ήρθε όταν την έστησα στα τέσσερα για να την γαμήσω......μου ήρθε μια μπόχα από το βρωμόμουνο της που όχι μόνο μου προκάλεσε αναγούλα αλλά επιπλέον μου έριξε τον πούτσο. Σκεπτόμενος με καθαρό μυαλό αποφάσισα να περιορίσω άμεσα την όποια επαφή μου με το μουνί της και την έβαλα να μου τον παίξει. Να αναφέρω για να μην το ξεχάσω ότι από νύχια δεν έλεγε κάτι κι όταν ντυνόταν να φύγει παρατήρησα πως στα πόδια της φόραγε κάτι σαν επιδέσμους που καλυπταν τα σημεία που εφαρμόζει η γόβα σε αυτά ... ντίπ για ντίπ ντεκαυλέ.
Β46 με έχασες από πελάτη.
Β46 με έχασες από πελάτη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2024
Μετά από τόσες κακές κριτικές ακόμα απορώ πως λειτουργεί αυτό το φολομαγαζο και με αυτές τις φολοτανες που έχει
Autokinitas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1