Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 147 10
Sex Studio 296095
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη πρόσφατα στον εν λόγω οίκο.Ειχα δει την Αντριάνα πριν πολλά χρόνια και βλέποντας στο site ότι δουλεύει είπα περάσω γιατί μου είχε μείνει αποθυμενο που δεν την είχα πάρει ποτέ.Περασμα και ο ευγενεστατος Τσάτσος μου είπε να περιμένω μέχρι να βγειςλ η Αντριάννα από το δωμάτιο.Το studio είναι άλλης εποχής είναι για ανακαίνιση καθώς πιο πλ σε ντελι φέρνει παρά σε studio.Οσο περίμενα άκουγα από το δίπλα δωμάτιο την Αντριάνα να μην ουρλιάζει λέγοντας στον γαμιά σκίσε με γαμιά μου ,χύνω και τα λοιπά σε πλ ψεύτικο mood , όμως η όλη κατάσταση με είχε καυλώσει.Μετα από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα με χαιρέτησε.Κοντα στα 40 στεγνό σώμα ωραίο βυζάκια μικρό πατουρακι όμορφο μαυρισμένη και σκυλί στη φάτσα.Μου έβγαλε ως εμφάνιση την γειτόνισσα που ο άντρας της λείπει όλη μέρα από το σπίτι είναι καυλιάρα και όταν απλώνει τη μπουγάδα όλη την περνούν μάτι και θέλουν να τη σκισουν όσο ο σύζυγος παλεύει για τα προς το ζειν.Στο δωμάτιο ευγενεστατη η κοπέλα μου έκανε κομπλιμέντο για το καυλι μου και στην συνέχεια αφού του πέρασε το επαςτιχο τον πήρε στο στόμα της.Στην συνέχεια την τοποθέτησα στο φτηνιαρικο κρεβάτι στα τέσσερα και ξεκίνησα το σφυροκόπημα.Οντως την έπαιρνα δυνατά αλλά τα βογκητα ήταν φουλ ξευτιλα καθώς μπήκε η κασέτα που έλεγε στον προηγούμενο σκίσε με γαμιά μου ,χώνω κ.τλ.π. Τα έδωσα όλα για κανα πεντάλεπτο,πλ καλή αίσθηση και στην συνέχεια την έβαλα ιεραποστολικά όπου κατέθεσα μετά από άλλο ένα πεντάλεπτο.Μαρεσε το γαμησι γιατί η κοπέλα άντεχε την ένταση μπορεί σε κάποια στιγμή να γουσταρε κιόλας αλλά τα βογκητα ήταν λες και έπαιζα σε ταινία γνωρίζοντας την υπόθεση και το σενάριο. Θα την ξαναπερνα αλλά σγρ σε κάποιο άλλο χώρο για τι το μέρος είναι έτοιμο να καταρρεύσει.Ο Τσάτσος με χαιρέτησε και τον ευχαρίστησαν για την ευγένεια του

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2024
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
A