Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 127 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
487567
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Βραδινή επίσκεψη μετά τις 3:00 το ξημέρωμα, δύο κοπέλες η μία στο δωμάτιο ελεύθερη μόνο η Asia μικροκαμωμένη ξανθιά γλυκιά στην εμφάνιση, που να ψάχνω τέτοια ώρα σκέφτηκα και μπήκα χωρίς να το σκεφτώ στο πρόγραμμα με 69 των 70€ , γρήγορο ντους και ήρθε γρήγορα, τώρα τά άσχημα φιλάκι όχι τέλος πάντων λέω προσπαθώ να την χαϊδεψω λίγο κάθεται στην στάση του λωτού και συνέχεια λέει όχι αυτό όχι το άλλο, είδη έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι μου λέει πάμε 69 ξαπλώνω έρχεται και προσπαθεί να με τελειώσει με το χέρι και με πίπα σε μέτρια στηση, το καταλαβαίνω της λέω στοπ προσπαθεί να συνεχίσει όσο μπορεί τελικά σταματάει , προσπαθώ να της πω να ανέβει και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, τελικά της λέω νορμάλ ξαπλώνει σε μέτρια θέση και εγώ είχα αρχίσει να ξενερώνω και τελειώνω όπως όπως έτσι, σηκώθηκε μου έδωσε χαρτί και έφυγε βολίδα προσπαθώ να της πω να κάτσει 1-2 λεπτά έφυγε χωρίς κουβέντα, όλο αυτό σημειωτέον δεν κράτησε πάνω από 8-10 λεπτά, είχαμε χρόνο δηλαδή, ντύθηκα και έφυγα λέγοντας στην τσατσά ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος και μου λέει ότι δεν φταίει εκείνη, πεταμένα λεφτά.Τα γράφω για να προστατεύσω άλλους εγώ πάντως την βάζω black list
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Asia
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Η απάντηση της τσατσας αντιεπαγγελματικη εννοείται αλλά όντως τι να κάνει και αυτή. Να σπρώξει κοιτάει χεστηκε για το αν περνάνε οι πελάτες καλά.