Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
596608
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πέρασμα το μεσημέρι από το εν λόγω studio...είχα ακούσει πολλά για την Ζανέτ αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να την πάρω ... Πάντα ήταν πιασμένη οπότε είχα προσπαθήσει... Τελικά ήταν ελεύθερη... Αφού παρουσιάστηκε με την άλλη κοπέλα που δούλευε ( η οποία ρε παιδιά είχε πολλά κιλά ..κρίμα να παρουσιάζεται μαζί με την Ζανέτ.... Πρέπει να είναι κανένας μαζοχιστης για να την διαλέξει σε σχέση με την Ζανέτ ) πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο... Μου άρεσε πάρα πολύ η κοπέλα και σκέφτηκα να δώσω τη διακοσαρα για μια ώρα με δύο εκτονώσεις και ελεύθερο στοματικό αλλά επειδή έχουμε και διακοπές μπροστά το άφησα... Πέρασμα στο πεντακάθαρο δωμάτιο ,μπανάκι και περίμενα την κορασίδα..έρχεταιε πολύ καλή διάθεση λίγο social... Αμέσως όρμηξαν πάνω της με πιπιλιζα το φοβερό στήθος της... Η κοπέλα περιποιήθηκε τις μπάλες και πέρασε το προφυλακτικό και ξεκίνησα μια βαθειά πίπα... Μετά από πολύ λίγο την σήκωσα και την έστησαν στα 4 να βλέπω την ωραία κωλαρα της ..σφυροκόπημα και η κοπέλα άντεχε μια χαρά..κάποιες ανούσιες εκφράσεις του στυλ πάρε με ψωλαρα μου και τέτοια εμένα μου δημιουργούν γενικά γέλιο αλλά το απολάμβανα με την συγκεκριμένη κοπέλα... Αλλαγή στάση στο ιεραποστολικό όπου μετά από λίγο ήρθε και η κατάθεση στην κοιλιά της κοπέλας..με χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε... Σίγουρα από τις τοπ στα στούντιο όπου έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες περίπου στα 18 χρόνια που εξασκω άθλημα...καλή συνέχεια !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!