Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια όχι και τόσο όμορφη υποχρέωση με έφερε Αθήνα και στο αυθημερόν trip, είπα να περάσω κι απο το 12 (για σιγουριά) Πρωινή βάρδια ήταν 2 κοπέλες. Η Renata και η Elis. Η μια που τη γνώριζα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα (όπως δήλωσε η κυρία της υποδοχής) και σαλονάρισε μόνο η Renata.
Γλυκό κορίτσι με πιασάρικο πίσω σύστημα (το προσφέρει στα 120) σχετικά μικρό αλλά στητό στήθος και πολύ διάθεση για να σε ευχαριστήσει. Πληρώνω για ελ στοματικό και 69 και περνάω μέσα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα στο δωμάτιο, κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Δεν θα πει σε τίποτα όχι, εκτός ίσως από το φίλημα ή παίξιμο με το δεξιό μέρος του κορμιού της (παντού) γαργαλιέται υπερβολικά.
Κατά τα άλλα δέχεται δάχτυλο παντού και φιλάει όμορφα. Το στοματικό ήταν επίσεις όπως πρέπει για να σε στείλει, αλλά σε προσέχει μη τελειώσεις και δεν δοκιμάσεις το μουνάκι της.
Εχει πολύ καλή συμμετοχή και στο oral και στο γαμησι. Να σημειώσω πως δέχεται αδιαμαρτύρητα και τις σφαλιάρες της στα κωλομέρια και της αρέσει.. Α κι όπως οι περισσότερες του οίκου, είναι και expert στα βογγητά και τις φωνούλες.
Είναι 12 χρόνια εκεί, συνήθως πρωινές βάρδιες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
4.780
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Johnny Red2, sisax87 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού