Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 199599
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η ρουμάνικης καταγωγής Σόνια είναι μια ψηλή γυναικάρα του 1.75 ηλικίας ~30 (27 δήλωσε) με έντονες καμπύλες (κωλάρα και μπουτάρες) που θυμίζει τις αντίστοιχες βραζιλιάνες, και κωλομβιανές εξ Κολομβίας Κουλ
Η μέση της όμως είναι ΟΚ, ελάχιστη κοιλίτσα ίσα που φαίνεται αρκετά σεξουαλική θα έλεγα, ενώ τα ~2ρια φυσικά βυζούνια της είναι απόλαυση για πιπίλισμα Αγγελούδι
Ίσο ξανθό μαλλί δεμένο σε αλογοουρά, μάτια προς το καστανό από όσο πρόσεξα γιατί με έκανε να χλιμιτράω (θα το καταλάβετε παρακάτω). Τατουάζ και τέτοιες αρχιδιές, είτε παράξενα σκουλαρίκια δεν παίζουν Έτσι! ενώ το μουνάκι της αφράτο δένει στο μεγάλο κορμί της. Καθαρή, χωρίς ενοχλητικά αρώματα, νύχια χεριών κανονικά αντί να βλέπεις αποκρουστικό γύπα. Βάζω λοιπόν ένα 7ρι για το σώμα - και ΤΟΝΙΖΩ ότι παρόλο που ΔΕΝ είμαι fun τέτοιων σωματότυπων - η εμφάνισή της στο σαλονάρισμα δείχνει να ΚΕΡΔΙΖΕΙ και τους λάτρεις των ΣΠΑΘΑΤΩΝ και ευθυγραμμισμένων κορμιών. Καπέλο
Ραγάδες στις μπουτάρες δεν πρόσεξα να έχει, λίγη κυταρρίτιδα (αλλά αισθητικά γεύσιμη) που δένει με το σωματότυπο και τη νεαρή ηλικία. Ναι!
Στις λοιπές βαθμολογίες:
9 για απόδοση κόστους/τιμής, αλλιώς 10ρι για όσους γουστάρουν μπουταροκωλάρες, 10ρι για τη συμμετοχή στην πράξη, 10ρι για την πειθαρχία, 10ρι για τη συμπεριφορά προς τον πελάτη, 10ρι γιατί είναι Έτσι! ΚΥΡΙΑ με τα όλα της - της έδωσα 5Ε δωράκι για έναν καφέ και μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη. Ομιλεί πολύ καλά τα ελληνικά δεν θα έχετε πρόβλημα.
Ο νέος τσάτσος (Γιάννης) είναι γενικά εύθυμος και προσπαθεί να σε κερδίσει με την πάρλα του, ο χώρος του Studio 4 (επιτέλους οι βρύσες βελτιώθηκαν αισθητά στο θέμα της παροχής νερού) προσεγμένος, πάρα πολύ καλή ψύξη στη φλεγόμενη Μεσσηνία του παρατεταμένου καύσωνα ακόμη και στο σαλόνι ένοιωθες άνετα. Το δωμάτιο 2 είναι μικρότερο σχετικά από τα άλλα (ειδικά το 1 είναι σχεδόν ίσα με μια γκαρσονιέρα). Συγκριτικά με το απέναντι μαγαζί το παλαιό Erotic - έτσι κι αλλιώς η ίδια διεύθυνση τα έχει - μειονεκτεί στο θέμα των καθρεφτών - που βέβαια είναι και η διαρρύθμιση αλλιώτικη, άρα με το ζόρι βάζεις έναν καθρέφτη.
Η πράξη (αν και δεν έβαλα χρονόμετρο) πρέπει να διήρκησε 15-18 λεπτά κι αυτό διότι είχα βγάλει φωτογραφίες του Studio 4 (εσωτερικός κι εξωτερικός χώρος) άρα από τη διαφορά των χρονικών στιγμών υπολογίζεις στο περίπου τη διάρκεια. Φυσικά ο τσάτσος δεν χτύπησε πόρτα ούτε είπε τίποτα όταν βγήκα - ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ έτσι να συμπεριφέρεστε στους πελάτες - κι όχι τις γυφτιές των παραμάγαζων της Αθήνας - ο πελάτης θα σας ανταμείψει με τη διαφήμιση και τα σχόλια που θα κάνει είτε στο Διαδίκτυο είτε στον περίγυρό του. Έτσι!

Ας μπούμε τώρα στο ψητό της πράξης - ωχ με έπιασαν καύλες τώρα που γράφω την κριτική Χαχαχα!
Κάνοντας ένα φρεσκάρισμα - απαραίτητο λόγω καύσωνα - άνοιξα λίγο την πόρτα και φώναξα να έρθει η γυναικάρα μέσα και έβγαλε τις τακουνάρες της - να έρθει κάπως στα ίσια το πράγμα και να μην φαίνεται σαν μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ. Της σκάω ένα φιλάκι στο λαιμό και με την αγκάλιασα να ξαπλώσει δίπλα μου δίνοντας της ένα γάντι να φορέσει για να με διεγείρει περισσότερο όταν πιάνει τη μαλαπέρδα δημιουργώντας μια αίσθηση ότι είναι νοσοκόμα είτε δερματολόγος LOL...
Κρίμα που δεν δίνει κωλάντερο, αλλιώς με τέτοιο όγκο εννοείται ότι θα τον κάρφωνα παίρνοντας πλήρες πακέτο, έτσι περιορίστηκα στο απλό τυπικό πρόγραμμα (κάνει ακάπ πίπα, 69 προς ενημέρωση).
Αρχίζει να φυλάει ωραία τις ρώγες - που δεν το ζητώ γενικά αλλά μου ψιλοάρεσε - και της σπρώχνω απαλά το κεφαλάκι της να με φιλήσει στην περιοχή της καρδιάς και του λαιμού κι εκεί άρχισε να χτυπάει περισσότερο, ωχ καψούρες στα γεράματα...
Ακολούθως αφού φορούσε γάντι χάιδεψε τα μισοξυρισμένα @@ρια και πίεζε απαλά την πυελική περιοχή (pelvic area) για να καυλώνω περισσότερο...
Εκεί σήκωσα το ένα ποδάρι για να έχει περισσότερη πρόσβαση κι αρχίζει διακριτικό γλύψιμο της κωλοχαράδρας με παράλληλο χάιδεμα εξωτερικά που με ξάφνιασε!!

- Μου αρέσει συνέχισε να με καυλώνεις, κάνει καλό στον προστάτη, τώρα έχουμε και μια ηλικία Σπασίκλας
- Χαλάρωσε, δεν βάζω δάκτυλο γιατί θα σε πονέσει!!! Ουάου καρδιές!
- Θα σου πω πότε θα βάλεις καπότα...

Παρόλο που έβαλε καπέλο και πήρε μια καλή πίπα με βάθος, χωρίς δόντια κλπ, έριχνε και κανένα γλύψιμο στα @@ρια είτε την κωλοχαράδρα, μου βαρούσε και λίγο μαλακία, απορώ πώς κρατήθηκα και δεν έχυσα Χμμμ;
Στήθηκε στα 4 κι άνοιξε πολύ τα πόδια της - εδώ θα προσθέσω το άλλο ότι παρόλο που είμαι 1.80 - τα μπούτια της (το μηραίο οστό) έδωσε την εντύπωση ότι είναι αρκετά μακρύ για τη σωματάρα της Ουάου!
Μια όμως κι είχα καυλώσει άγρια έκλεψε λίγο στο στήσιμο - δεν είμαι 15 πόντους αλλά ούτε και 25 - τέσπα αρχίζω ένα κάρφωμα Κατσικογάμης ζητώντας της να μην κουνιέται βλέποντας την κωλάρα της να υπέροχα κάνει κύματα ταλάντωσης προσφέροντας ανάλογη δροσιά για μέρα καύσωνα!

- Δεν ξέρω αν καταφέρω να χύσω, θα σου ζητήσω να πάρεις ξανά πίπα με γλύψιμο....
- Αγάπη μου ηρέμησε και συνέχισε, αχ και αχ (διακριτικά βογγητά)
- Σσσσστ θα μας ακούσουν έξω!
- Αχ, αχ...
- Θα σε χύσω, σφίγγομαι, κάνε λίγο να πιάσω τα μαλλιά σου...
- Μμμμ Σημάδι φιλιού

Σφίχτηκα κι εγώ βάζοντας ποδοσφαιρική δύναμη LOL στους μηρούς και τελείωσα. Αυτό ήταν όλο!
Πριν βγει από το δωμάτιο της λέω περίμενε να δω αν έχω κανένα ψιλό να σε κεράσω έναν καφέ και η γυναικάρα μου είπε ότι δεν πειράζει! Έτσι!

- Σε παρακαλώ της λέω, μην τσακωθούμε θα πάρεις κάτι, λοιπόν κάνω ένα ξέβγαλμα και θα πάω στο αμάξι να βρω ψιλά και βγες στο σαλόνι όταν σε φωνάξω...
Δυστυχώς δεν είχα ψιλά παρά μόνο 5Ε κι ούτε ο τσάτσος είχε έστω 10ρικα να χαλάσει, τέσπα έδωσα 5Ε και την αγκάλιασα ξανά και έφυγα πανευτυχής!

Ήταν κι ένας άλλος μύστης που περίμενε και του είπα τα ίδια => η κοπέλα είναι μπόμπα => αν δεν έχεις θέμα με το συγκεκριμένο σωματότυπο => θα σε κάνει με τα κρεμμυδάκια!
Τον ρώτησα αν μπαίνει στο τσαρδί μας και αν γράφει, μου είπε όχι αλλά είναι επισκέπτης - μπορεί να μην ήθελε να αποκαλυφθεί - τέσπα εγώ είμαι του είπα ο τύπος με τα Στοιχήματα και τις ντούντες θα με δεις και έριξε ένα γέλιο πηγαίνοντας στο δωμάτιο!

Χλαπακιάσαμε από 2 μεγάλα σάντουιτς ο καθένας και μιάμισι μπύρα (εγώ κι ο οδηγός), υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και στο αντίστοιχο νήμα να δείτε. Αν και δεν πεινούσε τόσο ο Σπύρος εγώ τα κατέβασα μονομιάς κι ούτε βάρυνα!
Άρα το σεξ είναι ΥΓΕΙΑ και με μια γυναικάρα νοσοκόμα να σου διεγείρει ντούντα, @@ρια, πύελο και προστάτη οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μικρότερες πωλήσεις κι οι γιατροί βαράνε μύγες. Τι ποιο θεμιτό, έτσι δεν είναι; Γιούπιιι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ντουνταράς
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
4.676
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Leon k, maradona7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού