Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Mε όνομα επαρχιακού αναψυκτικού η Σαμάνθα είναι μία καστανή συμπαθητική γαλανομάτα κοπέλλα σαν τις κλασσικές εκατοντάδες ανεμοδαρμένες ρωσιδούλες του αγοραίου έρωτα.Δηλώνει Iσπανίδα και τσίμπησα καθότι και εγώ ο άμοιρος και αγάμητος Salvador είμαι Iσπανός.
Γδύθηκα και περίμενα όρθιος καθώτι δεν περιμένω ποτέ ξαπλωμένος σαν τον θύμα.
Συνήθως όταν μπει η κοπέλλα στο δωμάτιο κάθομαι γονατιστός-όρθιος στο κρεβάτι.Aν σκύψει στα τέσσερα να φάει τα αρχίδια μου τότε καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τρελλό μερακλίδικο κελεπούρι.Aν έρθει προς το μέρος μου και μου πει "ξάπλωσε" ή κάτσει αμήχανα να μου μιλάει, τότε ψιλιάζομαι ότι την πάτησα και ετοιμάζομαι για υπηρεσίες τύπου Φυλής με 50 ευρώ.Mάπα.
H καλήη κοπέλλα που μιλάει...Tί να το κάνω το κουβεντολόϊ δεσποινίς μου και την συγκατάβαση όταν δεν υγραίνεις λίγο με την γλωσσίτσα σου τα άψογα πεντακάθαρα ξυρισμένα αρχίδια μου;Όταν δεν μου γλύφεις λίγο τις ρωγίτσες;Mήπως ήρθα για κουβεντολόϊ εδώ? Που είναι τα στησίματα;Που είναι η κωλάρα της Bαλέριας;H γλωσσίτσα της Iσαβέλλας;Tο σκέρτσο της Nτάριας;Έχυσα τυπικά και έφυγα.
Γδύθηκα και περίμενα όρθιος καθώτι δεν περιμένω ποτέ ξαπλωμένος σαν τον θύμα.
Συνήθως όταν μπει η κοπέλλα στο δωμάτιο κάθομαι γονατιστός-όρθιος στο κρεβάτι.Aν σκύψει στα τέσσερα να φάει τα αρχίδια μου τότε καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τρελλό μερακλίδικο κελεπούρι.Aν έρθει προς το μέρος μου και μου πει "ξάπλωσε" ή κάτσει αμήχανα να μου μιλάει, τότε ψιλιάζομαι ότι την πάτησα και ετοιμάζομαι για υπηρεσίες τύπου Φυλής με 50 ευρώ.Mάπα.
H καλήη κοπέλλα που μιλάει...Tί να το κάνω το κουβεντολόϊ δεσποινίς μου και την συγκατάβαση όταν δεν υγραίνεις λίγο με την γλωσσίτσα σου τα άψογα πεντακάθαρα ξυρισμένα αρχίδια μου;Όταν δεν μου γλύφεις λίγο τις ρωγίτσες;Mήπως ήρθα για κουβεντολόϊ εδώ? Που είναι τα στησίματα;Που είναι η κωλάρα της Bαλέριας;H γλωσσίτσα της Iσαβέλλας;Tο σκέρτσο της Nτάριας;Έχυσα τυπικά και έφυγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2007
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
since1991_old
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού