Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 127 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
487582
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ενδεικτικη ημερομηνια επισκεψης.
Κατεβαινοντας να παρω το πλοιο απο πειραια ειπα να κανω μια σταση στο εν λογω μαγαζι.
Οκ ο χωρος. Οχι τιποτα το ιδιεταιρο. Η κυρια της υποδοχης μια χαρα αν και δεν προσφερε καποιο νερακι με 40 βαθμους λιοπυρι (οκ 30 το βραδυ).
Το δωματιο καλουτσικο αλλα στο πατωμα εξω απο το ντουζ υπηρχε μια βρεγμενη πετσετα.
Στα του αγωνα τωρα. Η Αντριανα ειναι ενα κοριτσι ομορφο δροσερο. Απο αυτα που βλεπεις σε ενα club και φαντασιωνεσαι να το γαμας στις τουαλετες του μαγαζιου. Και εκει σταματουν τα καλα. Στησιμο για ΑΕΡΟΠΙΠΑ ετσι ωστε να μην μπορω να κουνηθω και να μην ειμαι σε εμβελεια να πιανω το οτιδηποτε. Ουτε κωλο ουτε βυζια ουτε ποδια ΤΙΠΟΤΑ. Φτυνει που και που αλλα χρησιμοποιει πολυ δοντι και για @@ ουτε συζητηση. Μου βαζει προφυλακτικο λιγο απο πανω λιγο στα τεσσερα χυστε σκουπιστε καληνυχτα... Επισης κλεβει παρα πολυ σε ολες τις στασεις και ηταν και αξυριστη με αποτελεσμα να μου γρατζουναει ολη την περιοχη γυρω απο την πουτσα.
Ειπαμε πανεμορφη κοπελιτσα με απταιστα ελληνικα αλλα δεν αξιζει ουτε το 50αρικο.
Κατεβαινοντας να παρω το πλοιο απο πειραια ειπα να κανω μια σταση στο εν λογω μαγαζι.
Οκ ο χωρος. Οχι τιποτα το ιδιεταιρο. Η κυρια της υποδοχης μια χαρα αν και δεν προσφερε καποιο νερακι με 40 βαθμους λιοπυρι (οκ 30 το βραδυ).
Το δωματιο καλουτσικο αλλα στο πατωμα εξω απο το ντουζ υπηρχε μια βρεγμενη πετσετα.
Στα του αγωνα τωρα. Η Αντριανα ειναι ενα κοριτσι ομορφο δροσερο. Απο αυτα που βλεπεις σε ενα club και φαντασιωνεσαι να το γαμας στις τουαλετες του μαγαζιου. Και εκει σταματουν τα καλα. Στησιμο για ΑΕΡΟΠΙΠΑ ετσι ωστε να μην μπορω να κουνηθω και να μην ειμαι σε εμβελεια να πιανω το οτιδηποτε. Ουτε κωλο ουτε βυζια ουτε ποδια ΤΙΠΟΤΑ. Φτυνει που και που αλλα χρησιμοποιει πολυ δοντι και για @@ ουτε συζητηση. Μου βαζει προφυλακτικο λιγο απο πανω λιγο στα τεσσερα χυστε σκουπιστε καληνυχτα... Επισης κλεβει παρα πολυ σε ολες τις στασεις και ηταν και αξυριστη με αποτελεσμα να μου γρατζουναει ολη την περιοχη γυρω απο την πουτσα.
Ειπαμε πανεμορφη κοπελιτσα με απταιστα ελληνικα αλλα δεν αξιζει ουτε το 50αρικο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Adrianna
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2024
Τα έχουμε πει για τη φόλα μόνο παρουσία, κρίμα γιατί κ η αδερφή της που δούλευε πριν τον κοβιντ ήταν τίμιο μωρακι
I
Ilovecg
04 Ιουλίου, 2024
παρόλα αυτά ηλίθιοι θα πάνε να την ¨αγαπήσουν¨ δίχως καμία αμφιβολία αδελφέ...
Α-Ω
05 Ιουλίου, 2024
Που τα εχετε πει ρε παιδια γιατι απο κατω οι αγαπουληδες γραφουν για το καλυτερο τσιμπουκι και γαμησι στη ζωη τους.
D
daddy0h_
05 Ιουλίου, 2024
Μαλιστα..αρα το ενστικτο μου δε με προδωσε να μην την επαναλαβω..οχι πως ηταν ασχημα μια φορα μαζι της..ενταξει μοντελε κορμι..μα κατι ελειπε..
H
Hase
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4