Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 150 10
Sex Studio 381934
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα κλείσει ραντεβού με την Σίσυ (είχα περάσει καλά την πρώτη φορά που βρεθήκαμε και αυτή θα ήταν η δεύτερη συνάντηση μας) το Σάββατο το μεσημέρι (πήρα τηλέφωνο το μεσημέρι) για να έρθω στις 12 τα μεσάνυχτα (Μετά απο 11 ώρες αφού έγινε το τηλεφώνημα). Μου λέει η τσατσά, η κοπέλα θα είναι εκεί οπότε όλα good. Φτάνουν μεσάνυχτα, πάω στο στούντιο και ήταν μια άλλη τσατσα μου λέει η Σίσυ δεν θα έρθει, έχει ρεπό. Λέω απο μέσα μου οχι ρε γαμώτο πάλι πιστόλιασμα (είχα φάει πιστόλι απο το ίδιο στούντιο πάλι με την Άννα, μια ξανθιά με κωλάρα και βυζάρες απο Βουλγαρία αφού είχα κλείσει ραντεβού την προηγούμενη μέρα και ξενέρωσα και τελικά δεν γάμισα καμία εκείνη την ημέρα γιατι δεν είχα ακούσει καλά λόγια για τις κοπέλες που δούλευαν τότε και δεν ήθελα να χαλάσω την διάθεση μου άλλο οπότε έφυγα). Τέλος πάντων, η Σίσυ με πιστόλιασε αλλά η τσατσά μου είπε οτι δουλέυει η Σάρα και η Τατιάνα. Ένας άλλος συνάδελφος που βρισκόταν εκεί, διάλεξε την Σάρα και εγώ διάλεξα γρήγορα την Τατιάνα γιατί δεν ήθελα να περιμένω να τελείωσει η Σάρα για να τις συγκρίνω.

Η Τατιάνα λοιπόν είναι μία ξανθία ψηλή γυναίκα απο Ουκρανία ηλικίας 30 - 35 που δέν δουλεύει πολύ καιρό στο συγκεκριμένο στούντιο, με μικρά αλλα ωραία βυζάκια, και όμορφα μάτια. Μόλις μπήκε μέσα, άρχισε να μου γλύφει τα αυτιά (πολύ σέξυ στιγμή), το στήθος και τις ρώγες και να μου δίνει φιλάκια στο λαιμό. Με όλα αυτά που μου έκανε, με έπιασε μια ευχάριστη ανατριχίλα και ένιωσα πολυ ωραία εκείνη την στιγμή. Ούτε γκόμενα μου να ήταν χαχαχα. Εμφάνιση λοιπόν 8,5/10 και προκαταρκτικα 12/10. Μετά μου έγλυψε τα αρχίδια και έπειτα το πουλί μου με αργό και ερωτικό ρυθμό. Όλα αυτά τα έκανε πολυ καλά και τίμια ρε παιδιά!! Κάποια στιγμή, επειδή έβλεπα οτι θα αργούσε να τελειώσει τα προκαταρτκικα της είπα με την γλώσσα του σώματος (γιατί η γυναίκα δεν ήξερε ούτε καλά ελληνικά, ούτε καλά αγγλικά που ήταν σίγουρα ένα μείων της συνάντησης αλλα πιστεύω θα βελτιωθεί σε αυτό με τον καιρό) να κάτσει στα τέσσερα. Ο κώλος της είχε της ατέλειες του (Φαινόταν κάπως γηρασμένος και είχε κάποιες κοκκινήλες και σπυράκια) αλλά πιστεύω γούσταρε που την γαμούσα (έλεγε συνέχεια "Davai") και έχυσα γρήγορα γιατί και την γαμούσα και εγώ και κοπάναγα πάνω στα κωλομέρια της και κοπανιόταν και μόνη της μπροστά πίσω ενώ ήταν ωραία η αίσθηση μέσα στο μουνί της ακόμα και με προφυλακτικό. Στο τέλος μου είπε very good, μου είπε και ευχαριστώ της είπα και εγώ ευχαριστώ.

Γενικά η Τατιάνα αν μάθει κάποια ελληνικά ή αγγλικά θα φτάσει στην κορυφή του Queen Girls. Είναι αρκετά δεκτική, ευγενική, φιλική, σου φέρεται καλά και δεν μου ξύνισε καθόλου απλά δεν καταλάβαινε κάποια πράγματα που της έλεγα λόγω του "εμποδίου της γλώσσας ομηλίας". Για ακόμη μία φορά τα προκαταρκτικά της ήταν κορυφαία και ο τρόπος που δούλευε στο κρεβάτι μου θύμισε μία άλλη αγαπημένη σλάβα (Μιχαέλα) η οποία νομίζω σταμάτησε να δουλεύει στο συγκεκριμένο στούντιο.

Έδωσα 50 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2024
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
114
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Johnny Red2, hoftun και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2024
Πωπω Η Μιχαέλα τρομερή γυναικα κρίμα που σταμάτησε
review reaction 1 oreosouttoupoutsi, Johnny_Castle
13 Αυγούστου, 2024
@Noizy η Μιχαέλα ξαναδουλεύει στο Queen Girls τώρα.
16 Αυγούστου, 2024
Το γνωρίζω, το θέμα είναι ότι δουλεύει πρωινή βάρδια που δε με βολεύει
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3