Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Sex Studio 161271
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα από την Εβελίνα, αφού είδα ότι επέστρεψε μετά από μήνες απουσίας. Έχβω συναντηθεί μαζί της άλλες 5 φορές μπορεί και παραπάνω. Τουλαχισρον εγώ, την έχω πετύχει πάντα στο νούμερο 2 και πάντα με την ίδια κυρία στην υποδοχή. Η Εβελίνα είναι περίπου 30 χρονιών αν και φαίνεται αρκετά μικρότερη. Στα μάτια και στο πρόσωπο της εεχει κάτι κάτι παιδικό και γλυκό. Ξανθιά με μαύρα ματάκια, ύψος 1.70 περίπου και αν χάσει 2-3 κιλά θα αποκτήσει φοβερό σώμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα πάντως ότι και τώρα δεν έχει ωραίο κορμί. Το στήθος της είναι το δυνατόν της σημείο. Ξεκινάει από 30€ το απλό. Όλες τις προηγούμενες φορές υπήρχε αρκετή αναμονή και στο σαλόνι και στο δωμάτιο μέχρι να έρθει. Αυτήν την φορά ευτυχώ ήμουν μόνος μου και δεν περίμενα πάνω από 10 λεπτά. Η εμπειρία ήταν ΚΑΙ αυτήν την φορά πολύ θετική. Σχεδόν πάντα φεύγω πολύ ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη κοπέλα. Χαμογελαστή, ομιλητική, πολύ καλά ελληνικά, δοτική, ευγενική κσι γενικά κάνει ότι μπορεί για να περάσει κσλά ο πελάτης. Από τα πρώτα δευτερόλευτα με καυλώνει και όχι επειδή είναι απλατ ομορφη (για μένα ενα 8/10 το παίρνει στην εμφάνιση) αλλά επειδη ξέρει και πώς να συμπεριφερθεί. Όπως και κάθε φορά έτσι και αυτήν, αφιερώσαμε αρκετά λεπτά σε προκαταρκτικα τα οποία περιλαμβάνουν αγκαλιές, φιλιά χάδια και αγγίγματα και από μέρους μου και από μέρους της. Στο στοματικό είναι πολύ καλή, με καυλιαρικα βογγητσ και γλυψιμο της περιοχής. Στο σεξ συμμετέχει ενεργά και πάντα ολοκλήρωνα χωβρίς πρόβλημα. Άνετη με τον χρόνο, δεν με έχει πει ποτέ ότι τελείωσε η διαθέσιμη ώρα. Όταν την ξαναπετυχω σκέφτομαι να την τιμήσω ξανσ. Αποτελεί την πθο value for money επιλογή. Ξέρω ότι με 30€ θα περάσω καλά. Να είμαστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2024
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
177
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, Karaman 7, Tiger Ver. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2024
Η Εβελινα ειναι πολυ καλη επιλογη - 10 χρονια τωρα.
review reaction 2 Johnny Red2
18 Ιουλίου, 2024
Αν προκειται για την Εβελινα που χρονια δουλευε Αθηνα..βασει περιγραφων..οντως vfm
18 Ιουλίου, 2024
"Η Εβελίνα είναι περίπου 30 χρονιών αν και φαίνεται αρκετά μικρότερη." Μην γράφουμε οτι θέλουμε, η Εβελινα κοντεύει στα 40 πλεον, εδω σε αυτο το στουντιο Case D'Amore ειναι 10+ χρονια, εγω την θυμάμαι να δουλεύει Νικηφόρου Ουρανού 1Α με την ιδια υπηρεσία 12-13 χρονια πριν, την ειχα πετύχει να περπαταει πολλες φορες να πηγαινει η να εφυγει απο τα στουντιο εκει κοντα στις γραμμες στην Κωλετη, γυναικαρα και με ρουχα, δυστυχως χαλασε το μοντελε σωμα που ειχε ευτυχως οι υπηρεσιες γινανε πολυ καλυτερες απο παλια, στο αλλο site γραφει οτι ειναι 26, καλα θα μου πεις εκει γραφει οτι η Μιρελλα ειναι 27!!!
19 Ιουλίου, 2024
Καμια 45 με 50 ειναι η Εβελινα. 45 στανταρ.
30 Αυγούστου, 2024
Είμαι καινούργιος στοον χώρο και δρν γνωρίζω τις κοπέλες. Μου φαίνεται κάπου στα 30, για αυτό και το έγραψα. Προφανώς και εμπιστεύομαι τους παλαιότερους και κρατάω όλα όσα με λέτε. Πάντως 45 χρόνων δεν θα την έκανα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η Μιρέλα που έχω γράψει και γθα αυτήν, φαίνεται ότι είναι πάνω από 35, αν και μικροδειχνει και αυτή. Την Εβελίνα πάνω από 35 δεν θα την έκανα, αλλά για να λέτε όλοι ότι έχει τόσα χρόνια στξν δουλειά, κάτι ξέρετε
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5